Sponsors

Teuge 4 dankt Dennis Uenk voor hattrick

EZC '84 4

2 - 3

SP Teuge 4

14'
50'
Dennis Uenk (scrimmage)
70'
Dennis Uenk (schot)
... (penalty)
78'
82'
Dennis Uenk (intikker)
Assist: Bas Wielart

Competitie

Mannen Zaterdag reserve, 4, 6e klasse 18

Datum

24 maart 2012 14:30

Accommodatie

Onbekend

Nee, best was het allemaal niet. Het tempo was laag. De opkomst was laag. Het was warm en het veld lastig bespeelbaar. Allemaal zaken die als excuus aangevoerd zouden kunnen worden voor het matige spel. Maar Teuge 4 in normale doen hoort met ruime cijfers te winnen van een allerbelabberdst EZC.

EZC had een aantal spelers uit het 2e elftal ingezet om afwezigen te vervangen. Ze hadden ook een eigen scheidsrechter die er alles aan gedaan heeft om EZC een of meerdere punten te bezorgen. Maar dat was buiten goudhaantje Dennis Uenk gerekend. De spits van het type Gerd Muller, of voor de jongeren wellicht Bombarda, maakte in de 2e helft drie doelpunten. Geen zuivere hattrick, omdat EZC vanaf de stip een treffer tussendoor maakte.

Zijn statistieken zijn na te lezen via http://www.sp-teuge.nl/165/134/dennis-uenk/profiel/?tab=2

Dennis frommelt, kapt en draait en duikt slim op waar de afvallende bal gaat vallen. Een spits met het neusje voor de goal. Deze wedstrijd was dramatisch, maar wel gewonnen. Volgende week wacht de topper tegen Groen Wit. Dan zal het spel echt een stuk beter moeten, willen we niet met grote cijfers onderuit gaan.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!