Sponsors

Wat een wedstrijd.............

Groen Wit '62 JO12-3

3 - 3

SP Teuge JO12-3JM

Competitie

4e klasse (2e fase) 15

Datum

20 november 2021 9:45

Accommodatie

Sportpark De Maten
Landdrostlaan 202
7327GN
APELDOORN
tel. 055-5331503

Zaterdag 20 November uit naar Groenwit JO12-3. Duel tussen de nummers 2 (Teuge) en 3 (Groenwit), dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.
(Afgelopen maandag en woensdag was er weer goed en lekker getraind en op woensdag was Sinterklaas nog geweest met een mooi gedicht van de dicht Piet en een chocolade letter voor de spelers en speculaas voor de trainer(s) en leider.


Helaas weer 2 afwezigen, dus we moesten het weer met 9 doen.
De kleedkamers waren dicht bij Groenwit (?) en Groenwit wilde eerst geen hesjes, aan maar deden het toen toch (zijn de regels).
De wedstrijd begon (gelukkig toch wat ouders langs de kant (fietspad). In het begin een beetje rommelig aan beiden kanten, maar toen na paar minuten begon de wedstrijd
echt. Schot Groen Wit over. Aanval Teuge en heel goed overgespeeld, en alleen op de keeper en goed cooltjes afgemaakt 0-1. Vrije trap Groen Wit voorlangs. Afstandsschot van Groen Wit over. Snelle uitval van Teuge en fraai afgemaakt 0-2. Goede aanval Teuge, maar schot geblokt. Voorzet Teuge naast gekopt. Goede aanval weer van Teuge bal heel
mooi in de loop overgespeeld, en schot net onderkant lat (wat een pech). Pass van Groen Wit te hard en gepakt door de keeper. Schot van Teuge over. Aanval Teuge bal goed voorgezet, maar net niet binnengelopen. Aanval Groenwit en net voordat het eerste kwartier verstreken is maakte ze de aansluiting treffer 1-2.

Hoekschop van Groenwit weggewerkt door Teuge verdediging. Aanval Teuge bal teruggelegd en schot naast. Schot Groen Wit over. Teuge wilde opbouwen, maar bal kwijt, schot Groen Wit gepakt door de keeper. Schot Groen Wit goed geblokt. even later weer een schot Groen Wit en hun trainer zag er hands in, maar de scheidsrech(s)ter gelukkig niet.
Schot Groenwit naast. Aanval Teuge en schot (hands ?) maar ook nu floot de cheidsrech(s)ter niet. Aanval Groen Wit en de bal doorgetikt en 2-2. Aanval Teuge en goed overgespeeld maar schot Teuge gepakt door de keeper. Tweede kwartier 2-2.

Schot Groenwit gepakt door de keeper. Schot Teuge maar de bal op mirakelse manier gered door de keeper. Aanval Groenwit in eerste instantie goed verdedigd, maar de bal toch weer bij Groenwit en schot gepakt door de keeper. Aanval Teuge en heel goed doorgegaan en binnen getikt 2-3.Hoekschop Groenwit weg ge-stomt door de keeper. weer hoekschop van Groen wit en 3-3. Aanval Teuge en alleen op de keeper en ..... bal op de paal (wat een pech). Schot Groenwit gepakt door de keeper. Voorzet Teuge net verdedigd door verdediger van Groenwit. Hoekschop Teuge bijna in eigen doel gewerkt. Vrije trap Teuge voorlangs. Derde kwartier 3-3.
Nu het laatste kwartier alles of niets !!!!!.

Aanval Groenwit schot gepakt door de keeper. Aanval Groenwit en netjes op de bal gegleden, maar de scheidsrech(s)ter gaf een panalty (?), maar gerechtigheid de bal werd naast geschoten. Schot Teuge over. Schot Groenwit maar goed gered door de keeper. Zo golfde het spel over en weer. Voorzet Teuge, maar net niet binnen kunnen koppen (de keeper pakte de  bal goed). Schot Teuge gepakt door de keeper. Schot Teuge net over. Aanval Teuge (die iets meer lucht leken te hebben), maar te gehaast naast geschoten. Hoekschop van Groenwit, maar de bal fraai uit de lucht gepakt door de keeper. verre uittrap helaas goed verdedigd door Groenwit. Aanval Groenwit tussen 2 man door, maar schot naast.. Aanval weer van Teuge, schot voorlangs. schot Teuge gepakt door de keeper. Aanval Teuge paar man voorbij en schot gepakt door de keeper. Aanval Teuge goed overgespeeld, maar schot weer gepakt door de keeper. Toen was het eindsignaal 3-3 WAT EEN WEDSTRIJD. er heel heel goed voor gestreden met zijn allen.

Deze wedstrijden leren ze van, helaas wilde GroenWit na afloop geen handje geven en ook geen penalty's. fijn weekend en volgende week wacht Apeldoornse Boys JO12-2 thuis.


De Sint is weer in het kleine en koude NEDERLAND
Maar van voetbal heeft hij weinig VERSTAND

JA Real MADRID die hebben wel PIT

Hun Spaanse kampioenschap kan de Sint nog wel HEUGEN
Wat een feest was dat, maar toen hoorde hij van de JO12-3 JM van Sportclub TEUGE.

Van de zesde naar de vierde KLASSE
Als het goed is krijgen ze binnenkort nieuwe shirts en TASSEN of de trainers JASSEN

Ze moeten wel heel erg goed ZIJN
Wat zullen we ze geven dan Piet een stuk MARSENPIJN

We gaan even het hele team VOORBIJ
Dan zijn ze vast ook wel BLIJ

Alwin de Trainert vanuit zijn stoel maar als hij praat dan houdt iedereen zijn Sm..l (Mond)
Rene is van de VERSLAGEN en heeft een rot periode achter de rug, dus gaan we hem niet PLAGEN
Damian onze jonge HOND houdt wel van een biertje donker of BLOND
Michel is onze REGELAAR niets is voor hem te RAAR.

Vaders moeders opa's en oma's broertjes en zusjes langs de LIJN, en trots dat ze vaak ZIJN.

Dylan is nu de KEEPER hij is soms een beetje HYPER, maar met handen en voeten komt er (bijna) geen bal in het doel
Roan kan bijna overal STAAN en en hij blijft er altijd voor GAAN
Noah rots in de BRANDING mooi op de zien echt een OPENBARING
MAX is een beetje STIL, maar weet wel wat hij WIL
Jochem groot en STERK verricht in een wedstrijd heel veel WERK
Demi ons enige meisje is voor de grote jongens niet BANG en heeft ze vaak ook in de TANG
Teun klein maar FIJN, maar voetballend krijgen ze hem niet KLEIN
Dees haal achterin vaak veel ballen WEG, ja tegenstanders dat is PECH
Rodi wil graag naar FEYENOORD maar Go Ahead Eagles is toch beter heeft de sint wel eens GEHOORD.
Ryan is soms niet bij te HOUDEN en dan rost hij de bal snoeihard in de TOUWEN
Beau de aanvoerder legt vaak de ballen voor iedereen PANKLAAR en dan is het gedichtje voor dit jaar ook weer KLAAR.

Of toch NIET PIET
GA ZO DOOR ZINGEN ALLEN PIETEN IN KOOR  !!!.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!