Sponsors

zaterdag 30 oktober

SP Teuge JO12-3JM

9 - 3

Orderbos JO12-2JM

Competitie

4e klasse (2e fase) 15

Datum

30 oktober 2021 9:00

Scheidsrechter

D. Leidekker

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Zaterdag 30 oktober mochten we weer !!. (Na een weekend trainen en een weekendje vrij , omdat we na 25 clubs te hebben benaderd helaas geen oefenwedstrijd konden krijgen). Fase 2 in JAWEL de Vierde klasse ineens.


Orderbos JO12-2 JM was de tegenstander, Iedereen was fit (weer goed getraind op maandag en woensdag) en hadden er zin aan. Teambespreking in de kleedkamer en goed warming up en positiespel en afronden en knallen maar met die handel.

De wedstrijd begon, en meteen een aanval van Teuge, maar door een verdediger van Orderbos werd het een hoekschop. Hoekschop werd genomen en de bal lag al in het Orderbos net 1-0. Aanval Orderbos, maar pass te hard. Hoekschop Orderbos leverde niks op. Schot Teuge gepakt door de keeper. (Door de regen was het aardig moeilijk om te schrijven, dus toen maar verder aantekeningen maken op de mobiel).

Schot Orderbos naast. Teuge keeper gooide de bal voor de verandering de bal een keer uit, en toen begon Teuge weer aan een aanval, maar  onderschept door Orderbos, en 1-1. Schot Orderbos naast. Aanval van Teuge in eerste instantie afgeslagen, maar toen kwam de bal weer voor Teuge speler, en boem 2-1. Aanval Teuge, en goede pass, en toen ook goed strak afgemaakt 3-1.

Tweede kwartier heel goed overspel van Teuge, en weer een goede pass, en alleen op de keeper en ....4-1. Aanval Orderbos en schot 4-2. Aanval Orderbos voorzet, maar de bal ging achter. Nog weer een schot van Orderbos goed geblokt.

Derde kwartier alweer, schot van Orderbos gered door de keeper en meteen een hele verre uittrap, en ....speler van Teuge alleen op de keeper van Orderbos af, en 5-2. Aanval Orderbos schot gered door de keeper. Toen weer aanval van Teuge en verdediging met een simpele beweging uitgespeeld en de bal goed afgelegd, en 6-2.  Aanval weer van Orderbos, maar schot weer gered door de keeper die steeds beter in de wedstrijd kwam na zijn goede assist eventjes ervoor. Aanval Teuge en voorzet en 7-2. Hoekschop Teuge bal net langs het Orderbos doel. Aanval Teuge, schot naast. Aanval Orderbos, maar goed verdedigd.

Laatste kwartier, de bal weer goed opzij gelegd, en hoog schot Teuge en 8-2. Korte hoekschop van Teuge en een heel goed bekeken schot 9-2. (vroeg nog of het een voorzet was, maar nee het was echt zo uitgedacht). De spelers aan beide kanten raakte vermoeid. Goede aanval Orderbos schot net naast. Aanval Orderbos, maar slechte communicatie, twee spelers liepen elkaar in de weg, schot ver naast. Aanval Orderbos en beetje rare kluts voor het Teuge doel en de bal over de lijn (?) 9-3. (de var had helaas even een andere zender opstaan, dus we weten het niet echt zeker, maar de goal bleef gewoon staan 9-3).

Toen was het ook mooi geweest, en was de eindstand 9-3.

Echt een goede teamprestatie , bij vlagen werd er echt heel goed gevoetbald.

Op naar de maandag en woensdag maar weer, en dan zaterdag 6 november wacht Csv Apeldoorn JO12-3 om 09.00 uur die vandaag ook heel erg dik gewonnen heeft van Robur et velocitas JO12-5 , dus het beloofd een leuke wedstrijd te gaan worden.
Ouders / Opa's en Oma's broertjes en zusjes komt allen. nu straks eerst een uurtje langer slapen .....Wintertijd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!