Superieure pitbulls - Sportclub Teuge

Sponsors

Superieure pitbulls

SP Teuge JO14-1

3 - 0

Lemelerveld JO14-1

Competitie

Hoofdklasse C

Datum

9 oktober 2021 10:45

Scheidsrechter

B. Zungur

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Als alle doeltjes en pionnetjes van de mini-league van veld 1 zijn opgeruimd en het zonnetje voorzichtig begint door te breken, kan er begonnen worden. Met een ‘Wat overkomt ons nu? – houding’, ziet de tegenstander zich door groene pitbulls besprongen worden. Direct onder druk zetten is vanaf de eerste seconde de waarschijnlijke tactiek van Teuge. Niet alleen de zon breekt steeds overtuigender door, ook Teuge beukt al tikkend door de verdedigingslinies van Lemelerveld. Het duurt dan ook niet lang en er staat 2-0 op het scorebord. Dit is een lekkere uitgangspositie om de voorsprong verder uit te bouwen.

Echter dat comfortabele gevoel, wordt eerlijk gezegd, tot aan de pauze wel wat minder. De tegenstanders komen uit hun verdedigingslinies en voeren de druk op de helft van Teuge steeds meer op. Soms staan de toeschouwers met samengeknepen billen te kijken. Een enkeling durft soms niet te kijken. "Als dat maar goed blijft gaan".
Gelukkig is het voor relatief korte duur, in de tweede helft laten onze spelers er geen misverstand over bestaan. Uit dankbaarheid dat opa en oma vanuit Kampen helemaal naar Teuge zijn gekomen, maakt Leah dit keer zelf de 3-0. Teuge is vandaag superieur!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!