Sponsors

Bloedeloze 0-0 bij AZSV voor Teuge 2

AZSV 3

0 - 0

SP Teuge 2

Competitie

2e klasse D

Datum

30 oktober 2021 14:45

Scheidsrechter

H. Simmelink

Accommodatie

Sportpark Villekamp
Haartsestraat 57
7121WJ
AALTEN
tel. 0543-472100

Achteraf speelden AZSV 3 en Teuge 2 een wedstrijd die op papier afgedaan had kunnen worden. Met name de eerste helft was een draak van een wedstrijd waarbij beide ploegen moeite hadden de bal in de ploeg te houden. Voor rust was AZSV (met een stevige wind in de rug) vooral dreigend via de zijkant en was Bas lastig voor de AZSV-defensie. Teuge was hierbij het dichtstbij een goal via een kopbal op de bovenkant van de lat van Bas uit een corner van Erik. 

Na rust iets meer rust aan de bal en door met name op het middenveld wat meer duels zien te winnen moest de 2e helft van Teuge worden. Dat advies werd direct opgevolgd want binnen 10 minuten leidde het tot 2 kansen van Bas, 2 van Roy en een schot uit de 2e lijn van Berend. De keeper werd echter geen enkele keer getest.

Na 25 minuten de betere in de 2e helft kantelde het spelbeeld volledig. AZSV werd sterker en zowaar stond een buitenspeler oog in oog met Joost die hij omspeelde. Het goal was leeg, maar met een uiterste krachtsinspanning wisten Gerwin, Erik en Lars het doel te bewaken. Het overige gedeelte van de 2e helft was ook voor AZSV, echter de laatste grote kans was voor Teuge. Berend stond uit het niets vrij voor de Aaltense doelman, maar schoot helaas over.

Om in het Cruijffiaans af te sluiten: ‘Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest’. Met name Erik, Gerwin en Lars hadden dit goed begrepen en stonden een puike pot te verdedigen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!