de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Teuge 2 speelde tegen De Esch niet zijn beste wedstrijd, maar kwam nu wel aan de goede kant van de score. 3-0 ziet er overtuigend uit, maar eenvoudig was het allerminst. In tegenstelling tot de vorige wedstrijden was er veel voor beide doelen te doen en dat leverde een leuke wedstrijd op waarbij Teuge 2 de wedstrijd vlak voor tijd pas besliste.

Teuge 2 schoot uit de startblokken. Lorenzo stond na een flitsende aanval binnen 3 minuten één op één met de Oldenzaalse doelman, maar schoot helaas te gehaast over. Daarna was het aan onszelf te wijten dat De Esch beter in de wedstrijd kwam. Vaste afspraken werden vergeten (of gewoon niet nagekomen) en De Esch voetbalde zich een aantal keren tot ons doel, waar Joost uitgroeide tot de man van de eerste helft. Zo stopte hij een bal vanaf de 5 en al liggend sprong hij katachtig op om de rebound op de lat te tikken. Aan de andere kant kreeg Teuge ook een paar beste kansen. Een hard schot en lobje van Bas vonden geen doel en Tristan zag zijn inzet van de lijn gehaald worden. Zo gingen we met 0-0 de rust in waar 3-3 ook had gekund.

Na rust kwamen we beter in ons spel en moest De Esch achteruit. Erik legde een aantal uitstekende voorzetten op hoofdhoogte de 16 in, waar te weinig mee werd gedaan. Na 63 minuten was het dan eindelijk raak. De al weken in goede vorm verkerende Roy haalde de achterlijn en vond Bas, die binnen kon tikken.

Na de 1-0 gooide De Esch alle schroom van zich af en gingen ten aanval met alles wat ze hadden. Dit leverde een aantal dreigende momenten op, maar de Teugse verdediging bleef overeind. In de tegenstoot raakte Roy op aangeven van Bas de paal en probeerde Bas het nog een keer vanaf de middenlijn.

In de 80e minuut verving Janay de moegestreden Roy en haalde in 10 minuten een uitstekend rendement. In de 87e minuut besliste Janay de wedstrijd vanuit een counter op aangeven van Thijs en niet veel later waren de rollen omgedraaid toen Janay Thijs kon bedienen voor de 3-0. Een uitstekend resultaat en mooie teamprestatie!

Volgende week zijn we een weekje vrij. Daarna mogen we ons opmaken voor de uitwedstrijden in Dinxperlo en Aalten.