Sponsors

Verslag Overwetering JO12-2JM - Teuge J012-3JM

Sc. Overwetering JO12-2JM

1 - 1

SP Teuge JO12-3JM

Competitie

6e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 24

Datum

4 september 2021 10:00

Scheidsrechter

L.C. van der Sluis

Accommodatie

Sportpark Overwetering
Koekoeksweg 11 B
8121CS
OLST
tel. 0570-561693

Zaterdag 4 september was het dan zover, eindelijk weer voetballen met het nieuwe team Teuge J012-3 JM. (Vorige week werd er pas nog een trainer en assistenten aangesteld, en het seizoen kon gelukkig beginnen. 2 x lekker getraind, en nu dus op naar Olst).

We verzamelde aan de rand van Teuge en moesten beetje door Twello heen vanwege dat de weg eruit laat, maar dat mocht de pret niet drukken, we kwamen mooi op tijd aan bij Sportvereniging Overwetering. Eerst tijd voor Koffie !!!!. (Helaas geen taart voor de insiders).
We waren met maar lieft heel veel supporters aanwezig (8 auto's), en grote staf (4 man sterk). Ouders heel erg betrokken bij hun kinderen, en wilde ook et van alles meehelpen.

We mochten op Veld 1 a.
1 speler was afwezig, vanwege een bruiloft.
Overwetering J012-2, zaten paar grote knapen in en 1 ook aardig groot meisje.

De wedstrijd, we gingen spelen in een 2 3 2 systeem.

Teuge begon meteen goed met overspelen, en druk zetten, dat resulteerde meteen in een hoekschop voor Teuge, ...Hoge bal, helaas niemand om de bal in te koppen. Aanval Teuge en schot gered door de keeper. Weer aanval Teuge, en schot over. Zo bleef het éénrichtingsverkeer richting het doel van Overwetering, maar weer een doelpoging die naast ging, en even later nog weer 1 over het doel. Zo kwam er aan het eerste kwartier een eind, Teuge veel beter, maar stand nog steeds 0-0.

Tweede kwarier, aanval Overwetering die er zowaar een keer uit kwamen, en schot voorlangs. Toen weer aanval van Teuge, en een hele goede steekpass, en alleen voor de keeper en mooi in het hoekje geprikt 0-1. Bal veroverd door Teuge en weer een schot op goal, net naast. Aanval Overwetering, het spel ging iets meer over en weer, maar schot veel te zacht, en de bal simpel gepakt door de keeper van Teuge. Kleine duw fout van Overwetering, vrije trap Teuge.
Toen was het ineens toch weer Overwetering wat de klok sloeg, en 2 schoten van hun kant, maar beiden keren gepakt door de Teuge keeper. Weer aanval van Overwetering (Teuge kwam er even niet meer uit) en de bal met een beetje geluk mee, en hoog schot en 1-1. Dat was even een kleine domper, maar de boys en girl van Teuge lieten zich niet uit het veld slaan en begonnen weer waar ze ook mee begonnen waren (Aanvallen)..... Verrassend schot Teuge net naast. Toen zat ok het tweede kwartier er weer op stand dus 1-1.

Derde kwartier, nu de andere kant op van waar de Teuge fans/ouders stonden. Voorzet Teuge gepakt door de keeper. Schot Teuge gered met de voet door de keeper.
Weer aanval Teuge, bal teruggelegd, en schot over. Teuge bleef maar in de aanval maar schot werd goed geblokt door de verdediger van Overwetering, en weer een schot over, en nog maar weer een schot gepakt door de keeper. weer aanval Teuge en de bal vanaf de achterlijn heel goed teruggelegd, en .... de bal met de grote teen door de keeper van Overwetering gered (Hoe dan). Voorzet Teuge die de moed niet opgaf, en de bal bijna in eigen doel gewerkt, maar de bal ging er via de paal toch er niet in. Blessure bij een Teuge speler aan de knie. Op-stuitbal en de bal was weer voor Teuge en een heel erg verassend schot, weer op de paal. Toen weer een keer aanval van Overwetering en een schot / mislukte voorzet op de bovenkant van de lat. Het zorgde wel voor spektakel. Aanval weer van Teuge, en de bal weer teruggelegd, en schot over. derde kwartier was ook weer afgelopen 1-1.

Laatste kwartier erop of eronder, Aanval Overwetering goed onderschept door Teuge, en meteen weer aanvallen, maar een te slap schot, dus makkelijke prooi voor de keeper.
Aanval Teuge maar weer en bal weer via de achterlijk heel goed voorgezet, maar ook goed verdedigd door Overwetering verdediger. Aanval Overwetering, maar weer onderschept door Teuge, maar ook knullig uitverdedigd en schot Overwetering over. Voorzet van Overwetering, maar de bal gepakt door de Teuge keeper. Aanval Teuge en de bal weer goed teruggelegd, maar slap schotje, denk dat de vermoeidheid ook toe ging slaan, want er werd gevoetbald en geknokt als Leeuwen.  Voorzet Teuge, maar de bal weer niet binnengetikt, en nog weer Teuge die echt voor de winst ging, maar weer een hoekschop voor Teuge en ..... beetje in de kluts, toch weer bij Teuge speler en de bal opzij gelegd, maar hij werd helaas weer niet in het doel geschoten, en toen floot de scheidsrechter voor het einde en bleef het 1-1.

Toch wel een beetje teleurstelling bij sommige, maar we zijn pas een week onderweg en als je zag hoe er goed overgespeeld werd, en voor elke bal gestreden werd en hele
goed teamspirit geeft dat denk ik toch wel heel erg veel vertrouwen voor de rest van het seizoen.
De coach / assistenten en leiders en ook de ouders kunnen toch heel erg trots zijn, en vooral zo doorgaan, en dan komen de winstpartijen vanzelf wel, en ook het'
plezier straalde er van af, en dat is zekers ook heel erg belangrijk.

Maandag en woensdag weet trainen, en dan zaterdag thuis tegen Activia JO12-1

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!