Sponsors

Parapluutjes op in Teuge.

Datum

15 mei 2021 10:00

Scheidsrechter

Niels Vukkink

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395 PB
Teuge
tel. 055-3231345

Het was weer genieten op de Dulmer.  De jongens begonnen sterk, al viel er direct een doelpunt  aan onze kant. Het uitverdedigen blijft toch een probleempje. Onze Doelmannen  zijn te gretig met het inpassen van onze achterste mensen.
Waardoor de tegenstander er tussen kan komen en direct voor onze keeper staat.
Dan is een doelpunt bijna niet te vermijden. 

Na de 1-0 lieten de jongens zien, dat ze over karakter beschikken. En ze knokten zich terug.  Er was wel een foutje van hun keeper nodig om de hatelijke 0 van het bord te krijgen. Hij liet een houdbaar schot door zijn vingers glippen.


Hierna begon het genieten. Met een aantal mooi uitgespeelde kansen via een hardwerkende en goed spelende Dex kwamen we een aantal malen goed door. Hij kapte en draaide zichzelf regelmatig goed vrij en zette daarna Jellen en Nigel alleen voor de keeper. De gretige Jelle wist als eerste gebruik te maken van het goede voorwerk van Dex.  Dit nadat Pascal al 4 keer op zijn onderhand kenmerkende wijze via de linkerkant doorkwam.


En na eerst 3 verwoestende schoten, uit een (net iets te) moeilijke hoek.
En daarna een voorzet waar wederom Jelle net een te kleine schoenmaat had om tot afronding te komen. Ook na de 2-1 bleven we sterk spelen. En  Nigel wist via de rechterzijde een aantal keren sterk op te stomen. En toch was hij steeds weer op tijd terug., om de tegenaanval te blokkeren. Ook Dion speelde weer sterk en draaide en kapte zichzelf naar een vrije positie om met uitgemeten steekpassjes de voorhoede in stelling te brengen. Een enkele keer ging dat ook mis en dan was hij er verdedigend weer als de kippen bij om de aanval van de tegenstander onschadelijk te maken. 


Op het middenveld was Dani de patron. Hij was verdedigend weer ijzersterk. En aanvallend verdeeelde hij het spel alsof hij Frenkie  op zijn rug heeft staan. Onderussen kreeg hij nog een paar gevaarlijke tackels te verwerken.  Gelukkig zonder ernstige gevolgen.  Ons  goede spel leidde tot een 3-2 voorsprong bij rust.  En een regen aan kansen.


En na de pauze gingen we door waar we gebleven waren en we kregen weer kans na kans.  Onder anderen via Laurens” Joey Veerman” Wassink  die op rechts steeds de ruimte achter de aanvallers vond waarna hij zijn medespelers vrij voor de keeper wist te zetten. Jelle en Dex vonden helaas telkens de goede keeper van de tegenstander op hun weg. Daarentegen slopen er wel af en toe wat foutjes in bij ons waardoor zij gevaarlijk konden counteren.  En hoewel de meeste hiervan werden ge”elimineert door Pascal en Laurens, Kwamen we toch op achterstand. 


En vervelend genoeg leidde het probleem van de eerste helft op het einde weer tot een aantal tegendoelpunten. Gelukkig vonden wij ook nog een aantal keren het net ondanks dat onze aanvallers blijkbaar uit Scheveningen en Hoogeveen komen
Eindstand 7-5


Al met al een heel goede pot. We zijn alleen vergeten onszelf te belonen na deze moesson aan kansen.
Complimenten aan de jongens.  En op naar de volgende tegenstander.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!