Sponsors

C2 zet stijgende lijn niet door

SP Teuge JO15-2

0 - 1

SV Twello C2

3'
... (schot)

Competitie

C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 25

Datum

12 april 2014 11:00

Scheidsrechter

Teun Westerik

Accommodatie

Sportpark Noppenweide
Meester Holtropstraat 3
7695TW
BRUCHTERVELD
tel. 0523-231822

Na de mooie winst uit bij Schalkhaar kan de C2 de stijgende lijn niet voortzetten. In de zelfs slechtste wedstrijd van het seizoen werd met 0 - 1 verloren. Het doelpunt viel al in de 3e minuut.

Echte kansen werden er niet gecreëerd en Twello had in de eerste helft zelfs kansen om de voorsprong te vergroten. De opdracht om voorin alles af te jagen werd niet eenmaal uitgevoerd. Er werd niet als een team gespeeld. Fouten van elkaar werden niet gecorrigeerd.

Het was een bedroevende slechte teamprestatie. Uiteraard waar er momenten dat een individu wel wat liet zien, maar als collectief was het zwaar onder de maat. Met nog 3 wedstrijden te gaan zijn we gezakt naar de 10e en een na laatste plek. Het scoren is en blijft toch een probleem.

Het meest vervelend was dat er onderling gemopperd werd op elkaar. Dit komt het teamgevoel niet ten goede en daar is voor de C2 nog veel winst te behalen.

Maar deze week gaan we er weer vol tegen aan op de training! We blijven positief en hard werken om de teamprestatie te verbeteren. Nu 2 weekenden geen competitie voetbal. Hopelijk nog wel 2 leuke vriendschappelijke wedstrijden. Mooi de tijd om de zeilen bij te zetten voor de laatste 3 wedstrijden.

Groeten,
Michel
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!