Sponsors

Teuge F6 neemt revanche!

csv Apeldoorn F6

0 - 6

SP Teuge JO9-6G

Competitie

F-pupillen zaterdag, F6, 4e klasse 22

Datum

5 april 2014 9:45

Accommodatie

Sportpark Noppenweide
Meester Holtropstraat 3
7695TW
BRUCHTERVELD
tel. 0523-231822

Vandaag reisde de F6 met enige revanchegevoelens naar CSV Apeldoorn. De vorige wedstrijd bij deze vereniging werd door een paar vreemde beslissingen zeer onterecht verloren. Vandaag wilden we dat rechtzetten. We dachten dit vandaag op volle oorlogssterkte te kunnen doen, maar helaas werd Casper deze morgen ziek. Dus toch met z'n negenen op pad.

We startten vandaag vol energie. De jongens vlogen op de bal en lieten hun tegenstander niet los. Daardoor ontstond er veel druk op het doel van CSV Apeldoorn. In eerste instantie leidde die gedrevenheid niet tot doelpunten. In de jacht hierop misten we wat nauwkeurigheid. De wedstrijd had daardoor een rommelig verloop. Toch kwamen we op voorsprong. Leroy, niet geheel fit, scoorde met een afstandsschot over de keeper de 0-1. Daarna begonnen we beter te voetballen. Wout won de bal achterin en begon aan een van zijn inmiddels befaamde rushes. Er werd hem eigenlijk geen strobreed in de weg gelegd waardoor hij z'n rush met een doelpunt bekroonde, 0-2. Daarna creëerden we verschillende kansen, maar Ynze en Tije hadden hun vizier nog niet helemaal op scherp staan.

In de rust gaf Stefan aan zo door te gaan en zo snel mogelijk een derde doelpunt te maken. Daar gaven de jongens wel gehoor aan. Er kwam een spervuur van aanvallen op de CSV-doel. Verschillende spelers kwamen alleen voor de keeper, en voorzetten van Leroy en Tije werden ternauwernood door onze aanvallers gemist. Toch viel het derde doelpunt. Een schot van Leroy werd gekraakt, maar kwam bij Tije terecht. Tije tikte de bal met links in het hoekje. Snel daarna scoorde Tije de 0-4 door een corner binnen te tikken. De jongens bleven daarna prima voetballen. Het mooie hiervan is dat ze hierbij heel goed samen speelden waardoor we de kansen aaneen regen. Helaas stond de keeper van CSV menig doelpunt in de weg waardoor de stand lang gehandhaafd bleef. Maar uit een voorzet van Wout kon Ynze de 0-5 scoren. En daar bleef het niet bij. Eerst werd een afgeslagen voorzet nog op de paal geschoten, maar na zijn zoveelste rush zette Wout voor op Tije. Tije's inzet kwam via de keeper bij Ynze. Het was voor hem een koud kunstje de eindstand op het scorebord te zetten, 0-6.
Een prachtig resultaat dat met goed samenspel werd gerealiseerd. Het assistklassement wordt wekelijks langer. De penaltyreeks won CSV Apeldoorn met 5-4.

Volgende week speelt Teuge F6 thuis tegen VIOS Vaassen F2.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!