Sponsors

Teuge onder 23 verliest geflatteerd bij Hulsthorst.

Hulshorst O 23

3 - 0

SP Teuge O 23

Datum

13 januari 2014 20:00

Accommodatie

Sportpark Noppenweide
Meester Holtropstraat 3
7695TW
BRUCHTERVELD
tel. 0523-231822

Afgelopen maandag werden we, in het kader van de trainersopleiding van Joris van de Bosch, uitgenodigd bij vv Hulshorst om daar een wedstrijd te komen spelen tegen de leeftijdsgenoten.

 

Op zich al een hele toer om alle jongens op tijd bij de club te krijgen aangezien we er op tijd moesten zijn. De reden was dat alle toekomstige trainers er ook bij waren om te kijken hoe de wedstrijd gecoached werd en die mannen moesten er ook om 7 uur zijn.

Snelweg op en snelweg af, even kijken bij een manege (jammer verkeerde afslag), maar toch op tijd. Iedereen eerst maar omkleden, zodat Joris zich nog even kon melden en de voorbereidingen kon treffen voor alles wat komen ging.

 

Wel even vreemd voor ons dat er dan buitenstaanders bij zijn, maar dat was verder niet echt van invloed.Het had ook wel voordelen, want we werden er op gewezen dat Hulshorst met de eerste selectie zou aantreden de eerste helft, een mooie oefenpot voor hen aangezien ze zaterdag alweer competitie spelen. Het was over en weer even wat aftasten maar het bleek al gauw dat beide ploegen er een mooie pot van wilden maken.

Ook bleek wel dat er iets meer rust was in de ploeg van Teuge ten opzichte van enkele weken geleden in Heerde. We kregen zelfs al enkele kleine kansjes, maar een van richting verandert schot verdween achter onze keeper.

 

Nog niet alle opdrachten werden goed uitgevoerd,waardoor er voldoende mogelijkheden waren voor de trainer(s) om aandachtspunten te noteren. We konden stand houden tot de rust en zo met een kleine achterstand de kleedkamer opzoeken.

Tijdens de rust nam een collega van Joris de coaching over en met nieuwe (of waren het dezelfde opdrachten maar dan nog eens onderstreept) gingen we weer vol goede moed het veld in.

 

Ook Hulshorst had wat gewisseld en een nieuwe coach, maar dat was niet echt te merken op het veld. We kregen zelfs nog de grootste kans om er 1-1 van te maken maar helaas … anders was het nog een heel ander laatste kwartiertje geworden. En of het nu kwam door concentratie verlies of iets anders in de laatste minuten (86e en 90+1) werd het nog 3-0. Maar van wat we vanavond hebben gezien kunnen we wel moed putten voor de volgende wedstrijden.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!