Rick Bronkhorst (intikker)
35'

C-Junioren (najaar), C3, 5e klasse 18

17 november 2012 11:00

Voor de tweede maal dit seizoen tegen de meiden van Victoria Boys. Eerst wedstrijd was een oefen pot die voor de competitie met 5-3 werd gewonnen. Vooral na de overwinning van de week daarvoor, was het vertrouwen groot in een goede afloop.

Al met al valt er weinig (voor de verandering) te schrijven over de wedstrijd. De jongens speelden een goede pot voetbal met aardige combinaties. Met Rick in de spits in plaats van links buiten de laatste paar wedstrijden hebben we meer dreiging voorin.

In de 7e minuut was het direct raak. Een slechte uittrap van de keepster kwam in de voeten van Rick en hij kon meteen de bal in de goal schieten. Daarna duurde het te lang voordat we de tweede maakten. Ondanks goede combinaties en het feit dat we alleen maar op de helft van Victoria speelden leverden het niet opgelegde kansen op. Victoria Boys kwam zelfs eenmaal heel dicht bij een doelpunt aangezien ze twee hele snelle dames voorin hebben lopen. Uiteindelijk was het Rick die in de blessure tijd 2-0 maakte na een mooie assist van Giovanni.

De tweede helft kregen we meer kansen. Er werd vaker geschoten op de goal, maar op een of andere manier wilde de bal er nog maar één keer in. Julian schoot tweemaal op de lat en net naast, Levay zijn poging ging net over en ook Remco z'n afstandschot ging er niet uit. Gelukkig ging het schot van Giovanni er wel in. Hij kreeg op de rand van de 16 meter de bal en schoot mooi binnen door de handen van de keeper.

Goede wedstrijd, leuk voetbal en mooi resultaat! Jongens gefeliciteerd! Met nog 1 wedstrijd te gaan kijken we stiekem naar boven en hopen we nog een paar plekken op te schuiven.