... (intikker)
69'

C-Junioren (najaar), C3, 5e klasse 18

10 november 2012 12:30

Na twee zware wedstrijden tegen nummer 1 en nummer 2 van de competitie stond nu de strijd om de 8e plek op het programma. Een uitwedstrijd tegen Beekbergen. net als bij veel andere wedstrijden stonden er weer veel ouders langs de lijn om de jongens te supporteren, erg leuk.

Met het ontbreken van Roel viel Luuk uit de D1 bij ons in en speelde een hele degelijke wedstrijd centraal achterin. Julian stond daarom noodgedwongen op de plek van Roel rechtsachter in.

De eerste helft werd er met vlagen uitstekend gespeeld. Echter door gebrekkige communicatie werd er af en toe te veel balverlies geleden. Maar voor de eerste keer dit seizoen waren we effectief! Waar we in de voorgaande wedstrijden veel kansen nodig hadden, vlogen nu de ballen meteen tegen het net.

in de tweede minuut schoot Rick de bal mooi in de goal en in de 5e minuut was het Stan die de bal mooi in de goal knalde. Helaas door knullige coaching onderling speelde Julian de bal terug, alleen niet bij Koen in de voeten, maar heel netjes in de hoek van onze eigen doel. Gelukkig pakten de jongens het positief op en in de 22e minuut ging Max goed door en maakte er 1-3 van en in de laatste minuut van de eerste helft lag zelfs de 1-4 erin.

De tweede helft wilden nog aanvallender spelen door met 3 verdedigers te gaan spelen. In de eerste minuut na rust pakte dat goed uit door goed doorlopen op de keeper van Stan, die de bal veroverde en zijn tweede van de middag maakte, 1-5. Daarna hadden de jongens van de C3 het wel gezien... Positie spel was ver te zoeken en er was totaal geen rust in de ploeg. Iedere bal werd zo ongeveer naar voren gerampd en Beekbergen kwam meer en meer in het spel. Dit resulteerde in de 2-5 en 3-5 en ze hadden kansen op nog een doelpunt die gelukkig er niet in gingen door ondere andere mooie reddingen van Koen.

3 Minuten voor het einde van de wedstrijd kregen we nog een strafschop mee en Remco schoot deze beheerst binnen, 3-6. Op slag van het eind signaal scoorde Beekbergen wederom nog een tegendoelpunt, maar de volle drie punten waren binnen.

Super trots op het resultaat gaan we deze week weer trainen om volgende week wederom de drie punten te pakken tegen Victoria Girls, dan thuis op onze eigen velden.