3e overwinning op rij een feit voor de C1

... (schot)
... (kopbal)

C-Junioren beker poule, C1, Groep 2 09

20 oktober 2012 12:30

Zaterdag 20 oktober speelden we onze 3e bekerwedstrijd. De eerste ging verloren en de 2e wonnen, dus nog een theoritische kans om door te gaan.

De voorbereiding was behoorlijk rommelig, 3 spelers konden niet omdat ze een dagje weg waren en onze keeper Dave is dinsdag gebleseerd geraakt aan zijn knie. Gelukkig waren Julian Vogelsang, Bas Hemeltjen en Sven de Vree bereid om mee te doen. Bedankt jongens!

De jongens hadden op weg naar de club nog een verstekeling meegenomen waarvan ze niet wisten van wie die was. Gelukkig haalde Lars hem op zodat de jongens aan de wedstrijd konden denken. Voor een filmpje verwijs ik jullie naar de facebook van de C1.

De wedstrijd, rommelige voorbereiding dus. We starten met 10 man omdat Bas en Sven nog niet gearriveerd waren(Patrick, nog bedankt voor het brengen!). Allemaal rommelig dus en dat was te merken in de beginfase, heel onrustig en onnauwkeurig, Dit resulteerde in de 12e minuut in de 0-1 nadat de linksbuiten ontsnapt was.

Gelukkig hebben we voorin zo verschrikkelijk veel snelheid dat Toine in de 15e minuut ontsnapte en hem voor legde op Joey, 1-1.
  Na de 1-1 bleef het rommelig en gaven we veel ruimte weg, dit resulteerde in de 23e minuut in de 1-2.
  Na die goal pakten we het iets beter op, na een pas van Emma op Joran en de voorzet die daarop volgde maakte Joey knap de 2-2.

Deze stand bleef het tot aan de rust. In de rust de jongens opgepept en gezegd dat we van dit Beekbergen niet hoefden te verliezen.

De 2e helft was een stuk beter van Teuge kant. Na 11 minuten gespeeld in de 2e helft kregen we een corner tegen, deze ging over de keeper en binnen gekopt. 2-3.
  De aftrap kwamen we gelijk naar voren en na een voorzet van Joey schoot de rechtsback de bal in eigen doel, een cadeautje dus. 3-3
  Vanaf dat moment gingen we goed voetballen, een steekpass van Tobias werd op waarde geschat door Toine, die hem op de doorgelopen Bas speelde, die kwam 1 op 1 tegen de keeper en speelde hem heel beheerst in de goal. 4-3
  Nog geen 3 minuten later speelt Tobias Toine weer in de diepte in, die legt hem voor, voor Joey en hij schiet hem goed diagonaal in de goal.5-3.

Na 63 minuten fluit de scheidsrechter af waarbij iedereen vreemd opkijkt. Hij word hier terecht op gewezen door de scheidsrechter en we mogen nog 7 minuten voetballen, een vreemde situatie.

Beekbergen zette nog alles op alles wat hun nog 1 goede kans oplevert die van de lijn word gehaald. Gelukkig voor ons blijft het erbij en hebben we weer een overwinning te pakken.

Heel goed gewerkt heren en dame, volgende week weer lekker trainen en volgende week tegen Colmschate de 3 punten mee naar Teuge nemen.