... (schot)
... (intikker)

C-Junioren, C1, 2e klasse 16

13 oktober 2012 12:30

Op zaterdag 13 oktober speelden we tegen Sallandia C1. Dit team had de laatste 4 wedstrijden verloren en met dikke cijfers ook.

We hadden maar 11 man van ons zelf en daarom hadden we Julian Vogelsang en Max Koetsier erbij gevraagd, MAx heeft helaas niet kunnen spelen door een blessure maar Julian heeft een helft heel verdienstelijk mee gespeeld. Bedankt heren.

Op naar de wedstrijd, we begonnen iets later omdat de spectaculaire wedstrijd van de C3 iets uitliep.

We starten de wedstrijd zoals we hadden afgesproken, fel en met goed voetbal. Dat resulteerde na 7 minuten dan ook na een mooie aanval in de 1-0 van Joey. De eerste helft lieten we ons in de duels wat aftroeven en voerden we het 'kantelen' niet helemaal goed uit. Dit resulteerde na 14 minuten in de 1-1, een knappe aanval waarbij wij ons mannetje te veel vrijheid gaven.
Na de 1-1 bleef Sallandia druk zetten en feller dan ons wat na een crosspas over de hele op de linksbuiten resulteerde in de 1-2.
   Gelukkig gingen we toen iets beter voetballen, Tobias had een bal vrij op het middenveld die met een pass Toine bereikte, die ging met èèn beweging voorbij 2 man waardoor hij 1-1 op de keeper kwam, hij bleef heel kalm, omspeelde hem en schoot hem beschaafd in het lege doel.2-2.
   Na die 2-2 ging het gelijk op, Sallandia kreeg een vrijetrap aan de zijkant van de 16 waarbij Dave werd gehinderd en de spits een leeg doel aantrof, een koud kunstje dus. 2-3.

In de rust de jongens gevraagd of ze het nodig vonden hoe we de eerste helft gespeeld hadden en ze waren het allemaal eens dat we Sallandia makkelik konden pakken als we ons eigen spelletje gingen spelen.

Zo gezegd, zo gedaan, de 2e helft gingen we de duels veel meer aan waardoor we de slag op het middenveld wonnen. Net na de rust kreeg Joey de bal op links helemaal vrij waardoor hij hem onder de keeper door schoot.3-3
  We gingen toen hartstochtelijk op zoek na de 4-3 en die kregen we ook, Joey schoot vanaf links een bal op goal die de keeper te machtig was en Toine die precies op de goede plek stond. 4-3.
  Nog 15 minuten spelen en onze derde overwinning was een feit. We kregen nog een paar 100% kansen en achterin heeft Dave niet veel meer te doen gehad waardoor na 70 minuten onze 3e overwinning een feit was.

Heren en dame, hartstikke goed speeld en met 100 % inzet, TOP!!