Job v.d. Weerd (intikker)
67'

C-Junioren (najaar), C3, 5e klasse 18

13 oktober 2012 11:00

Met een zeer krappe selectie 9 man en 2 geleende spelers (Angelo en Job) moesten we aantreden tegen Klarenbeek C2. Helaas zonder keeper, maar gelukkig wilde Stan wel een wedstrijd onder de lat staan. Dit heeft hij zeer verdienstelijk gedaan!

Klarenbeek C2 staat iets boven ons in de competitie maar aan de uitslagen was af te lezen dat we een tegenstander zouden treffen die ongeveer even sterk zou zijn. Achteraf bleek dat ook waar te zijn.

De wedstrijd ging gelijkwaardig van start. Zij misten een goede kans, wij misten een goede kans. Zoals als bij de eerdere wedstrijden bleek weer dat de C3 een erg jong licht team heeft en tegenstanders treffen die fysiek allemaal wat verder zijn. Daarintegen ben ik nog steeds van mening dat wij een beter voetballend team hebben dan de tegenstanders die we tot nu toe hebben getroffen.

Met geluk kwam Klarenbeek op 2-0 voorsprong door twee corners. Bij de eerste corner ging de bal hoog over onze keeper en bij de tweede corner konden ze de afvallende bal inschieten. Geheel onterecht aangezien het een gelijkwaardige pot was. Daarna gingen de kopjes hangen en werd er een minuut of 7 á 8 te slap gevoetbald. In die minuten maakte Klarenbeek daar goed gebruik van en scoorde 3 keer. De ene kans die wij kregen ging er gelukkig ook in, maar we keken wel aan tegen een 1-5 achterstand. Met goed doorjagen werd het gelukkig 2-5 en dat betekende de ommekeer van voor de jongens van de C3. Ze geloofden er weer in. Op slag van rust maakte Angelo zijn derde en z'n zuivere hattrick was een feit. Met 3-5 de rust in.

In de rust hebben we nog even de puntjes op de "i" gezet en met vol goede moed gingen we de tweede helft in. De C3 had voetballend duidelijk de overhand ondanks dat dit niet direct resulteerde in doelpunten. Echter, zo nu en dan wilden ze te graag waardoor passing niet zuiver was en de aannames leverden te veel onnodig balverlies op. In de 46e minuut kregen we helaas weer een tegendoelpunt tegen uit een corner... Drie doeplunten tegen uit corners. Dode speelmomenten zijn lastige momenten voor de C3.

Maar super trots op de enorme inzet en doorzettingsvermogen van de C3 maakten we meteen weer een tegendoelpunt. We mochten gewoon niet verliezen aangezien we het betere spel hadden. Pas 5 minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde we de 5-6 en 2 minuten later was het 6-6. Volledig verdiend. Daarna ontstond er een onrustig einde met in de laatste paar seconden nog een mega kans voor Klarenbeek, die Stan er goed uit hield! Gelukkig was de wedstrijd afgelopen, zowel Jordy als Giovanni stonden nog wel in het veld, maar waren eigenlijk te geblesseerd om door te spelen.

Jongens, top inzet. Angelo en Job bedankt voor het meedoen.

Volgende week tegen de ongenaaktbare koploper. Hopelijk met een verrassing!