... (schot)
61'

C-Junioren (najaar), C3, 5e klasse 18

31 oktober 2012 18:30

Ondanks de opwaartse lijn in het spel van de jongens van C3 hebben de jongens niet kunnen stunten tegen de koploper van de competitie. In een prima wedstrijd werd verloren met geflatteerde cijfers 3-0.

Vooraf kregen wij complimenten van de tegenstanders omdat we afgelopen zaterdag gelijk hadden gespeeld tegen de andere ploeg die nog zonder punt verlies was. Aan alles kon je merken dat deze ploeg tegen wie we moesten maar met een ding bezig was: winnen en kampioen worden. De laatste 4 weken had het team van CSV geen competie gespeeld ivm aflastingen en verschuivingen en in die periode hebben ze een aantal wedstrijden niet onverdienstelijk gespeeld tegen 3e klassers. We konden onze borst dus nat maken!

Voor de eerste keer sinds weken waren we met alle 13 eigen jongens!! Geen geblesseerden en dus geen vervangers vanuit andere teams. Leuk om eindelijk het team te zijn met wie we al weken samen trainen om op een hoger plan te komen. Ik hoop dat de laatste 3 competitie wedstrijden we ook compleet blijven!

Vooral de eerste helft werd goed gevoetbald en ging de strijd gelijk op. Zelf kregen we twee kansen via Rick, maar die werden helaas niet verzilverd. Csv wist te scoren uit een mooi genomen vrije bal en kreeg daarna nog twee kansen waarvan er één in ging. Zeer effectief dus. Verder was het vooral een strijd op het middenveld, zij hielden ons goed bij de gaol weg en andersom was dat ook het geval.

De tweede helft ging CSV nog wat harder spelen en werden er links en recht toch een aantal harde tackels uitgedeeld, daardoor hadden we moeite om nog op de helft van de tegenstander te spelen. Gelukkig floot de scheidsrechter een meer dan uitstekende wedstrijd (we hebben het wel eens anders gehad) waardoor er geen vervelende dingen gebeurden.

Echt grote kansen gaven we niet weg in de tweede helft. Jammer genoeg ging een voorzet van CSV via Roel in onze eigen goal. Verder dan aantal afstandsschoten van onder andere Julian en Remco kwamen we zelf niet in de buurt van goal.

Helaas niet kunnen stunten tegen de koploper, maar al met al een prima wedstrijd waarbij we niet veel onder deden aan de koploper. Aankomende zaterdag geen programma en daarna nog 3 wedstrijden waarvan ik overtuigd ben dat we nog punten gaan pakken.