C-Junioren, C1, 2e klasse 16

6 oktober 2012 12:30

Op zaterdag 6 oktober speelden we onze 5e competitiewedstrijd tegen Helios C1.
Tegen dit team hebben we in de beker ook gespeeld en toen wonnen met 1-3.

Vandaag was Joran er nog niet bij door een blessure maar Romano mocht wel zijn eerste minuten maken.

We begonnen niet echt heel sterk aan de wedstrijd omdat ons middenveld niet goed stond en we kwamen na 7 minuten ook terecht op achterstand. 1-0

Helaas gingen we niet heel veel beter voetballen al kregen we wel 2 grote kansen waarbij Toine op de keeper stuitte en Youri net over schoot.

In de rust de jongens opgepept omdat er iets meer beleving in moest zitten.

De 2e helft kwamen Joey en Romano er in en dat bracht gelijk wat venijn erin, we gingen feller spelen en in de 37e minuut kwam Toine door die hem op de 16 terug legde op Tobias en die hem met links binnen knalde. 1-1

Nog geen 2 minuten later konden we weer juichen omdat wederom Toine door kwam en Joey hem mooi binnengleed.

Na de 1-2 bleven we goed voetballen en kregen we meerdere kansen op de 1-3, helaas werd er niet gescoord.

De 2e helft speelden we op inzet en mentaliteit uit en zo was onze 2e overwinning een feit.

Aankomende week weer volgas aan de training en volgende week tegen Sallandia hopelijk onze 3e overwinning behalen.