ABS C1

C-Junioren, C1, 2e klasse 16

29 september 2012 12:30

op zaterdag 29 september speelden we onze 4 competitiewedstrijd tegen ABS C1 uit Bathmen.

Nadat we vorige week de eerste overwinning behaald hadden en goed getraind hadden begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.

We starten weer heel sterk en dat resulteerde na 18 minuten in een penalty. Helaas was deze niet aan Toine besteed. Gelukkig bleven we goed doordrukken en scoorden we een minuut later door een goal van Joey.1-0

Na de goal bleven we goed aanvallen en hadden we kansen op de 2-0. Helaas gebeurde dit niet en bij 3 counters kregen we ook net zoveel goals tegen. Zo was de ruststand 1-3, zeer onterecht maar ja, als je ze zelf niet maakt....

In de rust de jongens opgepept en gezegd dat er nog van alles mogelijk is en dat we stukken beter waren.

De 2 helft bleven we heel goed voetballen en kregen we 5 100 % kansen die helaas niet aan onze spitsen besteed waren.
De aansluitingstreffer kwam nog wel een minuut voor tijd door Toine alleen was dit net te laat.

We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld waarbij we ons zelf helaas niet beloond hebben. Aankomende week gaan we met goede moed weer verder en hopelijk pakken we volgende week bij Helios onze 2e competitie overwinning.