22 september 2012 12:30

Zaterdag 22 september speelden we onze 3e competitiewedstrijd tegen Twello C1, een heuse derby!
Aan de hoeveelheid bezoekers was dat ook wel te merken.

Na de 2 zeperds van de afgelopen 2 weken hadden we wel wat goed te maken.

In een iets andere samenstelling begonnen we voortvarend aan de wedstrijd, duels gingen we aan en er werd bij vlagen goed gevoetbald.

Na een onachtzaamheid van onze mid-mid liep zijn man uit zijn rug weg die gestopt werd met een overtreding in de 16, een terechte penalty. 0-1

Gelukkig bleven we doorgaan met waar we gebleven waren, Inzet en voetbal.

Na een goede aanval over meerdere schijven kwam de bal bij de vrijstaande Joey terecht die hem beheerst in de lange hoek krulde.

Nog nagenietend van deze mooie aanval kwam de volgende aanval alweer, Toine kwam goed door op rechts en gaf Joey een niet te missen kans. 2-1.

Deze stand hielden we vast tot aan de rust.

In de rust de jongens gecomplimenteerd met de inzet en de manier hoe we bezig waren en gezegd dat we dit vol moeten houden.

De tweede helft was van onze kant minder omdat er meerdere mensen uit de positie gingen lopen en we voorin de bal niet goed vast konden houden.
Het was dan ook lange tijd eenrichtingsverkeer naar onze goal. Gelukkig stond onze verdediging als een huis en keepte Dave ook een goede pot. Vlak voor tijd kreeg Toine nog een goede kans op de 3-1 alleen was dit jammer genoeg niet goed genoeg om de keeper te verschalken.

Op basis van de 1e helft een verdiende overwinning met goed voetbal en dus de 3 punten, Hopelijk blijven de jongens op deze manier verder gaan want dan kan het een mooi seizoen worden.

Als laatste sluit ik af met de mededeling dat Michael vanaf komende week de C2 gaat trainen en gaat begeleiden op de zaterdag. Hier kan hij hopelijk veel plezier aan beleven en ik wil hem via deze weg bedanken voor de afgelopen anderhalf jaar die we samengewerkt hebben met de C1.