8 september 2012 12:30

Teuge C1 - De Gazelle C1

Op 8 september stond de eerste competitiewedstrijd op het programma.

Na een wisselende voorbereiding waar de stijgende lijn in zat viel het vandaag allemaal net verkeerd.
De tegenstanders waren allemaal een kop groter en vooral met de mond maakten ze een boel indruk.

Dat konden we de eerste 10 minuten goed merken, er werd geen strobreed in de weg gelegd en na 20(!) seconden stonden we al met 0-1 achter.
gelukkig pakten we daarna het even 2 minuten op waardoor Toine de 1-1 kon laten aantekenen.
Na die 1-1 gaven we teveel ruimte weg en stond het met rust maar liefst 1-4.

In de rust een paar vragen gesteld over hoe het zo makkelijk mis kan gaan en geprobeerd om het geloof er weer in te krijgen.

De tweede helft starten we iets beter maar na 10 minuten voetballen lag opeens de 1-5 erin.

Koppies op, proberen deze wedstrijd met een goed gevoel af te sluiten. Na een corner die Toine verdedigde zette hij het op het lopen, een kaats met Dean en het was 1-1 op de keeper, een buitenkansje voor Toine; 2-5.

Helaas konden we niet dichterbij komen en werd het uiteindelijk 2-7.