SKVW 1

Mannen Zaterdag standaard, 1, 4e klasse E

8 september 2012 15:00

Wal, G.M. van der

Na de prachtige seizoensopening vorige week tegen PW 1885 (0-8) heeft Sp. Teuge opnieuw een ruime zege neergezet.

In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd het tegen SKVW 10-0.

Een gretig Teuge zette net als vorige week direct druk op de tegenstander, die hier gelijk veel moeite mee hadden.

Het was na 5 minuten al raak door een fraaie kopbal van Erik Prins. SKVW werd overlopen en keken na een kwartier al tegen 4-0 achterstand aan door goals van Laurens Pas, Jordy Kamphorst en een fraaie goal van Ron Wijngaards (achter het standbeen).

Ondanks het warme weer bleef Teuge druk uitoefenen en bij rust was de stand gebracht op 7-0 door goals van Erik Hendriks, Ron Wijngaard en Jordy Kamphorst.

Na de rust zakte SKVW verder in waardoor de ruimtes wat kleiner werden. Teuge creëerde nog enkele goede mogelijkheden, maar het duurde nog tot de 75e minuut voordat er weer gescoord werd door Jordy Kamphorst. De 10 kwam nu dichtbij en Teuge zette op het laatst nog even aan om dit te bereiken. Erik Prins wist het net nog 2 keer te vinden, waardoor de eindstand van 10-0 was bereikt. Een ongekende uitslag voor Teuge, maar zeker zeer vediend.

Na 2 wedstrijden staat Sp. Teuge nu bovenaan en heeft met deze 2 uitslagen haar visitekaartje afgegeven in de 4e Klasse.

Volgende week staat het uitduel tegen Grolse Boys uit Groenlo op het programma. Deze ploeg won dit weekend met 3-6 bij Haarlo en moet zeker als een goede tegenstander worden beschouwd.