Nick Holtman (schot)

A-Junioren (voorjaar), A1, 3e klasse 07

10 maart 2012 15:00

Om de koppies weer leeg te krijgen en de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen, konden we de training mooi gebruiken om dit te regelen.
Door diverse blessures en niet trainen hadden we 12 fitte spelers, waarvan er één ons in de rust zou verlaten omdat er een familiefeest was.
Als voorbereiding gingen we gezamenlijk nog even de B1 aanmoedigen en dan op naar onze eigen wedstrijd.
Ja, met 12 heb je niet veel keus, dus de opstelling weer iets aangepast en gaan met het spul. Er werd geconcentreerd gevoetbald, posities goed bezet en goed gecoached. Maar toch, uit het niets scoorden de Boys de 1-0. Na deze achterstand bleven we toch gewoon spelen, wat in diverse kansen uitmondde. Maar helaas werd het 2-0, of.... nee, toch niet. Volgens de grens was er buitenspel en gelukkig ging de scheids hier in mee. We konden dus opgelucht adem halen en ook zelf scoren na een goede aanval en goed doorlopen.
Rust = kleedkamer, toch weer even de puntjes op de i gezet en de geplande wissel doorgevoerd. En één geluk: er was nog een ongetrainde speler die voetbalspullen bij zich had en wel even mee wilde doen als het nodig was. Wederom kwamen we met goed combinatie voetbal veel en vaak voor het vijandelijke doel wat nog veel kansen opleverde en er zelfs ook nog drie in een doelpunt werden omgezet.
Stelde Apeldoornse Boys daar dan niets tegenover? Zeker wel, zij kwamen ook nog een paar keer gevaarlijk door, kregen op gevaarlijke plekken een keer of drie een vrije trap, maar onze keeper en verdedigers hielden de koppies er goed bij.
Al met al een leuke wedstrijd, veel leuke combinaties en vooral veel spanning, al doet de uitslag anders vermoeden.

Pietertje deze week: Dennis: hij beloofde plechtig om deze wedstrijd drie keer te scoren, maar helaas..........