SP Teuge 6

20'

Mannen Zaterdag reserve, 6, 6e klasse 19

28 april 2012 14:30

Voor Teuge 6 stond er nog maar 1 motto op het programma: seizoen uitspelen. Tegenstander WHC dat nog kampioen kan worden maar 5 punten achterstand heeft. De thuiswedstrijd speelde Teuge ook uitstekend dus vol goede moed richting Wezep. De selectie was compleet dus TD Henny moest keuzes maken. Hans W soeverein achterin en Rob met Victor in de aanval. Al vrij snel werd Teuge teruggedrongen met doelman Hans in een uitblinkende rol. Het eerste tegendoelpunt was een intikker bij de eerste paal. Daarna een combinatie via Rob en Victor na een snelle uitbraak waarbij Victor de bal niet genoeg de hoek in kreeg. De gelijkmaker kwam er toch door een schitterende lob van Willy Dijkhof die na afloop vol bleef houden dat hij de keeper te ver voor zijn doel zag staan. Hierover bestond bij zijn medespelers namelijk enige twijfel. Vlak voor rust een opvalllende redding van Hans, een afstandsschot via  de paal klemvast in zijn handen, ook hierbij werd beweerd dit allemaal vooraf gezien te hebben en ook hier bestonden twijfels over. Rust 2-1. Na rust kwam Teuge er niet meer aan te pas. Lag dit aan de wissels? Michel Mellink, Rene Slijkhuis en TD Henny zelf erin, nee WHC was gewoon beter. Leuke pot, uitstekende 2 kanten opfluitende scheids dus iedereen blij.