de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Nadat we vorige week verloren van AVW in een wedstrijd die geen wedstrijdverslag waardig was, omdat er simpelweg niets gebeurde buiten twee goals van AVW, stond vandaag Groesbeekse Boys 2 op het programma.

Met goede moed begon Teuge 2 aan de wedstrijd alleen werd een gebrek aan scherpte bij de eerste corner voor Groesbeek meteen fataal. 0-1. De rest van de eerste helft kabbelde in een rustig tempo voort en werd duidelijk dat Groesbeek binnen het elftal aardig niveau verschil had. De aanvoerder, centrale middenvelder en buitenspeler staken ver boven de rest uit. Helaas wisten we geen gebruik te maken van de minder sterke plekken van Groesbeek. Ondanks dat wij te veel jongens hadden die niet lekker in de wedstrijd zaten wisten we Groesbeek eenvoudig tegen te houden, maar aanvallend kwamen wij er ook niet aan. Berend viel na een half uur geblesseerd uit en werd vervangen door Wesley.

Vlak voor rust gebeurde er voor beide goals nog wel wat. Aan de ene kant maakte Tristan een volwassen overtreding waardoor een kans van Groesbeek onschadelijk werd gemaakt. Aan de andere kant had Lorenzo de kans op de 1-1 maar zijn schot ging hard over.

De thee deed Groesbeek aanvankelijk beter dan Teuge en scoorde in de 59e minuut de 0-2 op dat moment terecht. Na dat moment kantelde de wedstrijd mede door een uitstekende invalbeurt van Lukas. Bas was in het laatste half uur nog 3x dichtbij een aansluitingstreffer, maar kwam telkens net te kort.

Helaas kent Teuge 2 een slechte seizoenstart. Door meerdere omstandigheden is het lastig om vastigheden te creëren tot op heden. Een vrij weekend van competitie komt op een goed moment en over twee weken gaan we opnieuw voor de punten thuis tegen ESA.

Jesper – Bram – Erik – Ryan – Jordy (75, Niek) – Tim – (59, Ron) – Tristan (46, Rick) – Lorenzo (59, Lukas) – Bas – Berend (30, Wesley)