82'

Mannen Zaterdag reserve, 4, 6e klasse 18

10 december 2011 14:30

Teuge 4 pakt uit tegen onthutsend zwak CJV'ers 4

CJV'ers 4 kan er helemaal niks van. Dat blijkt uit de stand en dat bleek zaterdagmiddag eens te meer. Dat het bij rust maar 2-0 stond mocht al een klein wonder heten, de tweede helft leek helemaal nergens meer van de Deventer ploeg. Eindstand 13-1, en daar kwamen de gasten gek genoeg nog goed mee weg ook.

Voor rust had het al lang en breed gespeeld moeten zijn. Meerdere malen dook er een Teuge speler alleen voor de keeper van de CJV'ers op. Deze arme jongen verrichte redding op redding, maar kon niet voorkomen dat Bas W. en Jonni voor de rust hard raak schoten van ongeveer 16 meter.

Na de rust was er van een wedstrijd geen sprake meer. CJV'ers verleende elke speler in een groen shirt vrije doortocht naar het eigen strafschopgebied. Goaltjesdief bij uitstek deze middag was Dennnis Uenk. Hoewel hij alleen de 2e helft binnen de lijnen kwam leverde hij 4 goals en 1 assist af. Jonni leverde 3 assists en maakte 2 doelpunten en mag zich tot Man of the Match kronen.

De tweede helft had niets meer met voetbal te maken. Teuge wilde een grote uitslag neerzetten en CJV'ers wilden zo snel mogelijk weer naar huis leek het wel. Eindstand van deze middag: 13-1 (toeval wil dat de uitwedstrijd ook al in 1-13 was geëindigd). Nu een lange winterstop voor de boeg. De eerste wedstrijd wordt pas weer gespeeld op 11-2-12.