de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Na twee weken training speelde Teuge 2 zijn eerste oefenwedstrijd tegen Hattem 2. De focus lag in deze wedstrijd op balbezit tegenstander. Als je dan achteraf bekijkt dat je er vijf om de oren hebt gehad zou je zeggen dat dit niet bepaald een succes is geweest. Dit was gelukkig niet het geval.

Teuge 2 schoot uit de startblokken en Lorenzo veroverde binnen 15 sec. de bal en bediende Rick. 1-0 In de 20 minuten die volgden speelde Teuge 2 verzorgd voetbal en stond het verdedigend goed. Daarna kwam Hattem meer aan het voetballen en gingen wij achteruit lopen. Dit was nog niet de oorzaak van de 4 goals binnen 20 minuten. Twee te korte terugspeelballen en balverlies rondom eigen 16 gingen vooraf aan drie van de vier goals.

In de rust werd zes keer gewisseld, waaronder Jordy Kamphorst ging het veld betreden, die de voetbalschoenen van zolder heeft gehaald na drie jaar afwezigheid. Alsof hij nooit weg is geweest jaagde hij de boel aan na rust.

Naar mate de tijd verstreek na rust werd Teuge 2 meer de bovenliggende partij. Na de wissels in minuut 67 waarbij Janay en Tim op het middenveld kwamen wist Hattem moeilijk van eigen helft af te komen. Dit leidde tot de 2-4 van Tim, die zijn eerste goal maakte in de senioren op aangeven van Janay. Vlak voor tijd was Janay opnieuw aangever, dit maal voor Bas. 3-4. Nog een paar minuten alles of niets, strafte Hattem genadeloos af en maakte 3-5.

Het resultaat doet er niet toe. 65 van de 90 minuten waren sterk van Teugse kant en kunnen we mee verder en iedereen is heel gebleven aan beide kanten. Donderdag de volgende uit bij Heeten 2.