de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Soms heb je van die (wedstrijd)dagen dat het allemaal niet mee lijkt te zitten. Slecht veld, slecht spelen, goede tegenstander, pech in de afronding en nog meer van dit soort open deuren die ingetrapt worden wanneer een ploeg flink onderuit gaat. Teuge 6 ondervond dit zaterdag aan den lijve en kreeg met 0-4 aan de broek van medekoploper CCW.

De gasten waren beter aan de bal. Zij leken minder last te hebben van het harde stuiterveld. ZIj zijn dit gewend op hun eigen complex, aldus een van de middenvelders. Ze vonden elkaar beter en konden zo vrij probleemloos de bal rond laten gaan. Dit leverde voor rust 2 doelpunten voor ze op. Teuge had ook wel kansen en mogelijkheden maar een volley van Erik vloog over en een poging van Dinis vond de lat.

Na rust kwam Teuge iets meer aan de bal, maar bleef moeite houden moet de ontzettend felle tackles en duels van de verdedigers uit Wilp. De scheidsrechter greep hier niet of nauwelijks op in, waardoor de mannen ongestoord hun gang konden blijven gaan. Ook in de 2e helf wist CCW nog twee maal te scoren. Teuge helaas niet. Ondanks ballen op de lat en in het zijnet. Een streep van een vrije trap verdween net langs de kruising, in plaats van er in. Dan weet je het wel.

Het was niks en het werd ook niks meer. CCW stapte na 90 minuten als verdiende winnaar van het veld. Voor het eerst dit seizoen wist Teuge 6 niet tot scoren te komen. We kunnen ons volgende week revancheren bij Colmschate. Dan zal het echt wat beter moeten. We gaan er alles aan doen!