Teuge 2 speelt zijn derde wedstrijd in de voorbereiding in 10 dagen.

SP Teuge 2

7 - 1

V en L 2 (zon)

29 augustus 2020 12:30

Teuge 2 startte met de oefenwedstrijd tegen 4e klasser V&L en won verrassend met 7-1. De 2e wedstrijd tegen 3e klasser KCVO 3 ging donderdag verloren met 2-1 en vandaag stond 2e klasser Hoevelaken op het programma voor de beker. Teuge 2 is nog verre van compleet, omdat er nog een aantal selectiespelers op vakantie zijn en een aantal nog niet wedstrijdfit. Thijs, Rick, Tycho en Wesley zijn uit de A1 aangesloten bij Teuge 2 en proberen daar hun  kans te pakken om een plekje in de selectie af te dwingen. Datzelfde geldt voor Tristan en Bas die terug zijn uit een moeizaam jaar met Teuge 1. Joost heeft gekozen voor een jaartje Teuge 2 en kan met al zijn ervaring als voormalig keeper van Teuge 1 van grote waarde zijn voor dit jonge Teuge team.  Carlos, Sven, Jordy, Rick en Jesper proberen vanuit Teuge 2 een plekje in Teuge 1 te bemachtigen en zo kan het zijn dat beide teams nog niet volledig op sterkte zijn.

Teuge 2 speelde vandaag met slechts 11 fitte spelers een degelijke wedstrijd tegen Hoevelaken 2, dat al jaren in de reserve tweede klasse speelt. Hoevelaken ging flitsend van start en was de eerste 20 minuten heer en meester. Daarna ontworstelde Teuge 2 zich aan de druk en kwam de wedstrijd meer in balans. Hoevelaken kwam vanuit een bal vanaf de zijkant waar de wind onder kwam op 0-1, maar in de 28e minuut trok Wesley de stand al weer gelijk middels een strak genomen penalty.  Teuge 2 drukte door en Bas bekroonde zijn goede optreden van vandaag met een pegel van 30 meter in de kruising. De eerste 30 minuten in de tweede helft gaven hetzelfde beeld en na een goed omschakelmoment maakte Tycho op aangeven van Roy de 3-1.  Marty, Thomas en Sammy bedankt dat jullie ons wilden ondersteunen en volgende week wacht 1e klasser Hierden dat reserve hoofdklasser VVOG 2 met 2-1 versloeg.