SP Teuge VR1

5e klasse 07

19 september 2020 15:00

Zaterdag 16 september stond onze eerste competitiewedstrijd op het programma, uit in Hattem tegen st. HMC Vr1. Een eindje rijden, wat ook inhield dat we in de auto mondkapjes op moesten doen. Beetje onwennig, maar alles beter dan helemaal niet voetballen.

Opstelling: keeper: Jenn, verdediging: Heleen, Mirjam, Floor en Saïra, middenveld: Nienke, Joëlle en Ryanne, aanval: Carmen, Nikita en Marije, wissels: Esmay, Ria, Charlotte en Lisa. We beginnen sterk aan de wedstrijd, Toon heeft geteld en we hebben in 10 minuten zeker 7 keer op goal geschoten. We komen dan ook snel op voorsprong, 0-1 door Marije. Helaas wordt het daarna een beetje rommelig bij ons en Hattem weet hier gebruik van te maken. Ze krijgen ook nog een penalty mee, maar Jen haalt deze eruit. We gaan de rust in met 3-3, met een hattrick voor Marije.

Na rust is de opstelling hier en daar wat aangepast. Marije was voor rust al lekker op dreef, maar na rust is ze helemaal on fire. Binnen 10 minuten zet ze ons op een voorsprong van 5-3. Joëlle scoort de 6-3 (met rechts!), en Nikita pikt er ook nog een goaltje mee. De 4-8 komt op naam van Charlotte. En laat zij nou net die dag een weddenschap met haar moeder afgesloten hebben, en wint ze door deze goal 50 euro.

Volgende week spelen we thuis tegen Vios Vaassen Vr3. Daar hebben we vorige week in de beker van gewonnen, dus laten we hopen dat we dan weer 3 punten pakken.