... (schot)
82'

Vrouwen Zaterdag (najaar), DA1, 4e klasse H

15 oktober 2011 12:45

Vandaag gingen we op bezoek bij de koplopers van onze competitie, deze dames waren we vorig jaar ook al tegen gekomen. Na een langzame rit naar Arnhem moesten we snel in de kleren de opstelling werd bekend gemaakt en op naar een snelle warming-up. Om klokslag half 1 begon de wedstrijd. Al snel bleek dat we zeker niet onderdeden voor de dames van ESA en beide ploegen kregen kansen maar konden de eerste helft niet tot scoren komen. Wel was het een harde wedstrijd en zo hier en daar werden er aardig wat schoppen en duwen uitgedeeld. Met de 0 - 0 nog op het scorebord gingen we terug naar de kleedkamers. Na rust twee wissels Bente kwam voor Carina en Anne kwam voor Ashley. In deze helft konden we de druk er op zetten en door een mooie aanval kon Bente de bal via de binnenkant van de paal in het doel leggen en de 0 - 1 was een feit. Maar ESA werd sterker en zo konden ze de stand weer op gelijke hoogte brengen. En even later zelfs uitbouwen tot de 2 - 1. Maar de dames van Teuge lieten zich niet op de kop zetten en gingen vol goeie moed op zoek naar de gelijkmaker. We konden de dames van ESA terug op hun helft zetten en de
2 - 2 zat in de lucht maar helaas zoals dan vaker gebeurd kon ESA met een verwoestend schot de stand op een 3 - 1 voorsprong. Deze voorsprong konden we niet meer goedmaken. Helaas want een gelijkspel was echt verdiend deze dag. Dames super goed gewerkt !!!!