SC Rheden JO9-1

3e klasse 09

21 september 2019 8:45

Thijs Krijger

Na 3 klinkende overwinningen in de wedstrijden voor de beker begint JO9-2g met goeie moed aan de competitie. Met in het vooruitzicht dat er voor de competitie veel gereisd moet gaan worden aangezien we in regio Arnhem zijn ingedeeld, beginnen we met een thuiswedstrijd tegen Sportclub Rheden JO9-2. Hoewel het bij aanvang gelijk op gaat valt al snel op dat de tegenstander goed gestructureerd samenspeelt, waar wij zo af en toe nog wat zoeken naar de juiste plek op het veld. Vanuit een inbal vanaf de zijkant verdwijnt de bal pardoes boven in ons  goal. Keeper Jesse is kansloos, maar gelukkig  weten we vanuit een mooie aanval snel de gelijkmaker te scoren. Het beetje geluk dat af en toe nodig is, is ons niet gegund en bij rust staat het 1-4.

In de tweede helft van de wedstrijd die overigens onder prachtige weersomstandigheden wordt gespeeld, weten we de wedstrijd enigszins naar onze hand te zetten en komen we op 3-5. Tijdens de laatste paar minuten pogen we nog het doel te vinden, maar helaas levert dit alleen nog een tegendoelpunt op en wordt de eindstand gezet op 3-6. Gelukkig heeft iedereen lekker gespeeld en zijn we zeker niet van het veld gespeeld en dus beginnen we toch met een goed gevoel aan de penalty’s. Dit was een leuke wedstrijd. Als de overige competitiewedstrijden een zelfde strijdbeeld gaan geven is de reisafstand van de uitwedstrijden snel vergeten. Laten we er een mooi seizoen van gaan maken.