SP Teuge JO9-2JM

3e klasse 09

28 september 2019 10:45

Voor onze tweede competitiewedstrijd mochten we afreizen naar Didam om daar te strijden tegen DVC ‘26.  Met in het achterhoofd het nipte verlies waren we erop gebrand om hier iets recht te zetten.
Voortvarend gingen we van start en pakten de voorsprong nadat Jelano in een scrimmage als laatste zijn voet tegen de bal wist te drukken. De wedstrijd liep mooi gelijk op. Uit een corner van DVC belande de bal pardoes via een eigen schouder achter onze keeper. Een hard schot die net niet volledig gekeerd kon worden zette DVC op voorsprong. Nog voor de rust wist Laurens met een mooi afstand schot des tand weer in evenwicht te brengen. Na rust werd er even goed aangezet en door mooi samenspel kon Laurens ons weer op voorsprong zetten. Nigel deed er nog een schepje bovenop en ronde een soloactie af als gevolg de 2-4 op de borden. Na de time-out waren we in gedachte de overwinning al aan het vieren en dat werd ons fataal. In een tijdsbestek van enkele minuten ging de mooie voorsprong in rook op en keken we tegen een 5-4 achterstand aan. Dankzij een aantal fraaie reddingen van keeper Quinn werd een grotere achterstand voorkomen. In de laatste minuten kwam de concentratie nog even terug, maar was het te laat om nog een verandering op de borden te zetten. Zo ging de lange terugreis met gemengde gevoelens gepaard. Een wedstrijd die gelijkwaardig verliep, maar na twee wedstrijden staan we nog steeds met lege handen. Volgende week nieuwe kansen.