Klarenbeek SC JO9-1JM

Groep 2 02

7 september 2019 8:45

Thijs Krijger

we speelden vandaag tegen Klarenbeek, deze tegenstander begon wat voorzichtig.... of begonnen wij zo goed😉 binnen een minuut kwamen we na een mooie combinatie door het midden bij Dex en die zette ons gelijk op voorsprong . Helaas was dat van korte duur. Een tegenstander mocht zomaar voor Pascal opduiken en schoot de bal onhoudbaar in de hoek.
Hierna pakten wij weer het initiatief en het stond al snel 3-1 na een paar mooie aanvallen waar bij we goed via de zijkant opkwamen en Dion de bal voor het doel gaf. Jelle en Dex werkten de bal netjes in het doel.
Hierna lieten we de tegenstander wat meer komen en dit leidde er toe dat we bij  rust tegen een achterstand aankeken van 4-6 een beetje onnodig. Maar we lieten ze van zo dicht bij schieten dat Pascal ondanks een paar knappe reddingen,  hier ook niets meer tegen kon uitrichten.
In de 2e helft leek het een gelijk opgaande strijd te worden. We kwamen gelukkig snel terug tot 6-6 dankzij goed samenspelen. Doordat we elkaar  achterin goed hielpen kon ook Dani een paar keer voor het doel opduiken en scoren.
Verdedigend hielden Saïd en Jona de 2e helft de tegenstander verder  van ons doel zodat onze keeper bijna niets te doen had.
Esad pakte op het middenveld samen met Pascal veel ballen op. En als in het zicht van het doel Esad en Jelle nog wat meer oog hebben voor elkaar dan hadden we ook nog vaker kunnen scoren.