7 - 1

SC Klarenbeek A2

A-Junioren (najaar), A1, 3e klasse 07

1 oktober 2011 12:30

Een wedstrijd vandaag, één die een paar weken geleden ook al werd gespeeld, maar dan in Klarenbeek en tegen wat andere jongens.
Na een duidelijke uiteenzetting door de trainer, wist iedereen waar hij aan toe was. Omdat enkele jongens te laat waren (sigaretten halen?), werd de opstelling op het allerlaatste moment nog aangepast.
Na de warming-up zou al gauw blijken dat we twee tegenstanders hadden, ook het weer zou invloed hebben op het spel. Net als voorgaande weken werd er in de eerste helft een groot aantal kansen om zeep geholpen. Ook deze keer hadden we al met een doelpunt of drie moeten gaan rusten, maar het was nog steeds 0-0.
Wat er in de thee gezeten heeft, weet ik niet, maar na de rust stond er een heel ander Teuge.
De bal ging weer van voet naar voet of van voet naar hoofd en door zo te combineren, wisten we de tegenstander goed onder druk te houden en zelfs te scoren. Niet één keer, maar zeven keer, dus een echte zevenklapper. Er werd alleen nog wel even een foutje in de verdediging gemaakt, zodat Klarenbeek toch nog kon scoren. Door deze winst doen we weer mee boven in de top van de competitie.

Pietertje van de week: Michiel, zijn achteruitkijkspiegeltje deed het niet bij een terugspeelbal, resultaat doelpunt voor de tegenstander.