A-Junioren (najaar), A1, 3e klasse 07

24 september 2011 14:30

Deze zaterdag zou het dan weer eens gebeuren: de punten zouden we meenemen uit Twello, daar waren we van overtuigd!

Heer trainer was een weekendje op motorkamp, zodat we vandaag een hele andere staf hadden dan anders. Wel was de opstelling al bekend gemaakt door de trainer aan de nieuwe staf, zodat daar geen misverstanden over konden bestaan.

Eenmaal aangekomen bij Activia, werden we al gelijk bestookt met een “koude oorlogsvoering”.  In plaats dat wij als gastteam in een kleedkamer werden ondergebracht, werden we “gedumpt” in een container. Dit gaf gelijk al veel gemor. Toch begonnen we goed aan de wedstrijd en dat resulteerde in veel goede kansen, wel 7 hebben we er geteld, maar slechts 1 werd er benut. Het wordt wel een beetje eentonig, want zo ziet het er bijna elke week uit. Bij één van de spaarzame aanvallen van de tegenstander werd de 1-1 geproduceerd.

De tweede helft was totaal anders, wat verkeerd kon gaan, ging verkeerd: ballen over 5 meter kwamen niet aan of sprongen van de voet. De tegenstander werd steeds feller, riskeerde kaarten en kreeg deze dan ook: een gele. Na afloop zei de scheidsrechter: had eigenlijk een rode kaart moeten zijn, maar deed het dus zo af.

Gelukkig herpakten we ons de laatste 5 minuten en dat leverde in ieder geval de dik verdiende gelijkmaker op. Na 9 minuten blessuretijd(?) besloot de scheids er dan toch mee op te houden, zodat we toch 1 punt mee namen.

Pietertje van de week is Richard “rachid”van Essen: "trainer, ik kan nog wel even" en dan na 1 minuut: "kan ik weer gewisseld worden?"