2 - 0

SP Teuge 2

3e klasse C

5 oktober 2019 12:30

Waar Teuge 2 in de beker kansloos verloor van de tegenstander van vandaag,  was het nu grote delen van de wedstrijd gelijkwaardig aan Veense Boys. Ook de kansen waren de eerste helft eerlijk verdeeld. In de 15e minuut dook de bedrijvige nr 21 van Veense Boys alleen op voor Jesper, maar die maakte geen fout in de 1 op 1. Teuge 2 kreeg in 21e minuut een penalty wegens hands, maar wist het buitenkansje niet te benutten en ook de rebound  voor open doel ging hoog over. In de 24e minuut kreeg Teuge onmiddelijk weer een goede kans na een prima voorzet van Rick, maar ook deze bal ging er niet in. Zo golfde het spel op en neer en kopte de aanvoerder van Veense Boys goed richting 2e paal uit een corner, maar Jesper kon hem net overtikken. In de 44e  minuut voelde de slimme en goed spelende nr 6 van Veense Boys een licht duwtje in de rug en viel erg makkelijk voorover. Penalty zo werd besloten en zulke cadeaus pakken de ervaren mannen wel uit.
In de tweede helft was de eerste mogelijkheid voor Veense Boys en was het ook meteen 2-0. Stan en Frank waren de aanvoerder even een tel kwijt en de bal lag er in bij de tweede paal. In de 65e minuut dacht Teuge de aansluitingstreffer te hebben gemaakt, maar het feit dat de bal door de keeper achter de doellijn werd getrokken werd niet opgemerkt door de verder goed fluitende eigen scheidsrechter van Veense Boys. Teuge bleef hard werken en trachtte via schoten van Romano en Rick nog gevaarlijk te worden, maar het mocht niet lukken vandaag. Teuge 2 kreeg de complimenten van Veense Boys voor de progressie die ze geboekt hadden en de wedstrijd van vandaag, maar de punten hielden ze zelf.
Op naar EFC volgende week thuis, met hopelijk Ron, Niek, Carlos, Jordy, en een volledig fitte Pascal en Arno er weer bij gaan we er gewoon weer voor. Al doen we de jonkies vandaag te kort door alles daarop te schuiven, want die hebben zich 90 minuten kranig geweerd.