Teuge 2 verliest met 3-0 van Terschurense Boys 2

3 - 0

SP Teuge 2

3e klasse C

23 november 2019 12:00

Teuge 2 kon vandaag grote delen van de wedstrijd voetballend mee met Terschuur, maar legde het uiteindelijk af op fysiek en doeltreffendheid.
Beide ploegen startten aanvallend hetgeen resulteerde in wat kansjes over en weer. Met name de goed teruggetrokken voorzet van Rick op Sven had een beter lot verdiend en had de lekkere 0-1 kunnen zijn.
In de 15e kwam Terschuur wel op 1-0, via de slim spelende linksbuiten die bij de tweede paal na goed positie kiezen ongehinderd een vrije trap binnenkopte. Even later kreeg hij weer zo'n kans, maar Bram die vandaag voor Jesper in de goal stond pakte zijn inzet sierlijk uit de hoek . Ook Teuge kreeg in de loop van de 1e helft nog wat mogelijkheden, maar het vizier stond niet goed vandaag hetgeen ook te maken had met het sterke verdedigingscentrum van Terschuur dat weinig weggaf.
De 1-0 ruststand was al met al een terechte afspiegeling van de eerste helft, al hadden we het natuurlijk graag anders gezien en had het ook gekund met wat meer geluk.
Teuge 2 moest onmiddelijk in de tweede helft noodgedwongen spits Sven wisselen voor Janay en zette daarna aan voor een offensief dat 20 minuten duurde. Niek schoof door naar het middenveld en Janay nam zijn vertrouwde backplaats weer als in. Terschuur werd met goed voetbal onder druk gezet en Teuge creëerde de nodige mogelijkheden die helaas allemaal niet verzilverd werden. Bij de eerste de beste uitbraak in de 65e minuut scoorde Terschuur de belangrijke 2-0, wederom na goed terugleggen met het hoofd van de linkerspits op de inlopende man.
Teuge probeerde het daarna nog wel, maar toen ook John er af moest, was de wedstrijd gespeeld . Terschuur kwam nog geflatteerd uit een omschakelmoment op 3-0 maar dat was het dan ook.
Teuge kon vandaag de ondanks de acht afwezigen (4 op vakantie, 3 geblesseerd en 1 bij Teuge 1 op de goal) prima meekomen met de nieuwe nr 1, maar kon niet zoals vorige week kwaliteit voor kwaliteit wisselen. Thijs A1, Joost A1 en Stan 1e deden hun stinkende best, maar het valt niet mee om Jordy, Ron, Pascal en Arno om zo maar wat namen te noemen  te vervangen. Bram verving Jesper vandaag wel zonder problemen en keepte zoals verwacht een foutloze wedstrijd, want bij alle drie de goals ging hij vrijuit.
Beide trainers hadden een goed wedstrijd gezien van hun ploeg en de trainer van Teuge ziet in de tegenstander van vandaag de toekomstig kampioen van deze klasse. Teuge 2 blijft na vandaag in het linkerrijtje en dat is prima met zoveel afwezigen en deels een nieuwe ploeg. Volgende week komt Stroe 3 op bezoek  en dan staan er ongetwijfeld weer 11 namen op papier die voor de winst willen gaan.