SP Teuge 2

2e klasse/3e klasse Res. 2e/3e klasse

1 juni 2019 13:00

Een gehavend Teuge 2 kon vandaag niet winnen van een hardwerkend DSV 2 dat in de nr 10 en de lange middenvelder vandaag de twee spelers i  de gelederen had die het verschil maakten.
Zoals het hele seizoen kon Teuge 2 in de wedstrijden wanneer het er om ging, wegens blessures , maar soms ook mentaal niet het niveau halen wat mogelijk is. Ook vandaag misten we de nodige spelers zoals Lucas, Romano en Gerwin. Jesper, Pascal en Carlos waren inzetbaar, maar zeker niet 100% wedstrijdfit. Pascal en Carlos vielen noodgedwongen in en gaven alles wat binnen hun mogelijkheden lag, complimenten daarvoor.
DSV 2 kwam via een makkelijk gegeven strafschop in de 19e minuut op 1-0 en de scheidsrechter gaf John onmiddelijk geel nadat hij hierop reageerde. Uit voorzorg voor een tweede kaart kwam Carlos al vroeg in de wedstrijd voor John en speelde op karakter verder een prima pot. Even later viel Erik uit met een knieblessure en wederom moest Teuge 2 zich aanpassen. Niek werd laatste man en  Janay die prima inviel kwam op de backplaats te spelen. Kort na de drinkpauze kreeg de ook pas net fitte Joury de grootste kans op de gelijkmaker, maar kreeg helaas de bal niet onder controle bij de tweede paal. Kort daarna kwam de bal via een uitbraak bij de nr 10 van DSV 2, die de bal net voorlangs schoot.
In de tweede helft kwam na 15 minuten Pascal voor Rick en drong Teuge 2 DSV 2 terug op eigen helft, met een aantal corners tot gevolg. De verdediging van DSV 2 stond goed en helaas werd er in die fase door ons niet gescoord. Na de tweede drinkpauze kon  Teuge 2 in de 80e minuut de bal niet goed wegwerken en scoorde DSV 2 de voor hun bevrijdende 2-0. Lars kwam voor de aangeslagen Joury en Jordy verving de leeggespeelde Arno. Het mocht allemaal niet baten, want er veranderde niets meer aan de stand. Uithuilen en volgens jaar opnieuw proberen. Alle gastspelers van de laatste weken bedankt, zejet de A-spelers en een grote pluim voor Bram van Teuge 3 die de afgelopen reeks wedstrijden liet zien klaar te zijn voor een plaats in de selectie volgend seizoen.