Teuge 2 verslaat res 2e klasser Oene 2 met 2-0.

Oene 2

0 - 2

SP Teuge 2

23 februari 2019 12:00

Teuge 2 oefende vandaag om 12.00 uur onder een heerlijk voorjaar zonnetje tegen Oene 2. De vorige wedstrijd eindigde in  2-2 en de trainer was nieuwsgierig of er ondertussen vorderingen waren gemaakt.
Zonder de normaal gesproken vaste krachten Erik, Ron, Lucas en Pascal stond er een zeer jong Teuge 2 aan de aftrap dat er zin in had.
De eerste 10 minuten waren voor Oene, maar daarna pakte Teuge 2 het initiatief over. De bal ging goed rond, de opbouw was verzorgd, het middenveld stond goed en voorin was er constant dreiging. De trainer leunde tevreden achterover in het zonnetje en zag dat het goed was.
De vandaag zeer sterk spelende Youri maakte uit een vrije trap van de wekelijks goed spelende Niek de verdiende 1-0 met het hoofd en Carlos scoorde op goed aangeven van Romano de 2-0. De keeper van Oene pakte jammer genoeg nog net een schitterende omhaal van Youri, anders was de eerste helft perfect geweest. Desondanks was Teuge 2 de eerste helft heer en meester en ging verdiend met 2-0 rusten.
In de rust werd Tristan vervangen voor Rick en Frank kwam voor Niek.
Oene zette het de tweede helft wat anders neer en Teuge had als gevolg van de eigen wissels wat meer moeite om zich onder de druk uit te voetballen. Oene kreeg een aantal goede kansen, maar de in bloedvorm verkerende Jesper was niet te passeren vandaag. Teuge 2 was de tweede helft nog te slordig om vanuit de omschakeling de score te verhogen en dus hebben we de komende weken nog wat werk te doen voor koploper Eerbeekse Boys 9 maart op bezoek komt.
Al met al was het een nuttige oefenwedstrijd om te kijken waar we in de breedte staan en spelers die soms wat minder speeltijd krijgen 90 minuten te laten voetballen.