4 - 0

SP Teuge JO13-2JM

D-Pupillen (najaar), D2, 3e klasse 21

24 september 2011 9:00

Na de wedstrijd van vorige week tegen Robur, waar we zeer slecht begonnen, en in de tweede helft goed gevoetbald hadden, gaf de wedstrijd de wedstrijd van vandaag tegen Klarenbeek ons toch een goed gevoel. Klarenbeek is de enige ploeg die nog geen punten heeft verloren en daardoor stijf aan kop staat. Er ligt een nieuw kunstgrasveld bij Klarenbeek, dat er voor het oog goed bijligt, maar tochwat lastig was om op te voetballen. Niet zoals vorige week, begonnen we sterk aan de wedstrijd, en het spel ging over en weer. Rens is nog geblesseerd, en de rest is vol zins aanwezig. Kansen aan beide kanten. Doordat we weer niet opletten bij een standaard situatie, waarbij er een speler vrij kwam te staan in de zestien, kwamen we op 1-0 achterstand. Een goede solo van een speler Klarenbeek betekende de de 2-0. In de tussentijd hadden we een aantal 100% kansen om langszij te komen, en net voor rust hadden we eigenlijk de 2-1 moeten maken. Dan ga je toch wat anders in de rust thee drinken. Maar ongelukkig viel deze niet. De tweede helft werd toch met goede moed ingegaan; opnieuw goed voetbal van onze kant en wederom enkele goede kansen. Je hebt alleen van die wedstrijden dat de bal er gewoon niet in wil, en dit was er zo een. Ongelukkig viel de 3-0 door een eigen doelpunt, en toen was de wedstrijd gespeeld. De 4-0 was een formaliteit. Ondanks de nederlaag een goede wedstrijd tegen de ongeslagen koploper, waarvan ik vond dat we gelijkmatig mee konden doen. Volgende week Agovv D3, en hopelijk zetten we de lijn door.