5 - 6

SP Teuge JO11-2JM

2e klasse 14

23 maart 2019 8:45

Na een week van doelen bespreken op papier hebben de spelers vandaag zin om nu eens echt te scoren. Al snel komen we op een voorsprong, maar we hebben te maken met een erg goed voetballende tegenstander. We worden op momenten weg getikt en komen alsnog op een achterstand te staan van 3-1. Voor de rust werken we via goals van Lex, Leah en Cas de achterstand weg naar een gelijke stand 3-3. Door met zijn allen te blijven knokken én het goede keeperswerk van Niels blijft het spannend.

Na de rust zijn wij wel de bovenliggende partij. Het wordt 3-4 door een mooie steekpas van Thom op Yannick. Kort daarna een bal op de lat van Thom (de lat trilt nog na op het moment van schrijven). Er volgen meerdere mooie combinaties via Yannick en Siemen met als gevolg de 3-5 voorsprong; Wat een prachtig voetbalspel. Het blijft super spannend, de nagels ver afgekloven, omdat het alsnog 5-5 wordt vlak voor tijd.
Door met zijn allen te blijven bikkelen, laten we hoofdbikkelaar Cas, Leon, Lex en Lars hier nog even speciaal noemen, lukt het om de druk te doorstaan. 1 minuut voor tijd schiet Yannick op de kruising waarna de bal voor de voeten van Leah komt en deze uithaalt naar de overwinning!