Conny Muñoz (scrimmage)
75'

Vrouwen Zaterdag (najaar), DA1, 4e klasse H

24 september 2011 14:30

Op deze mooie zaterdag werd er vandaag de dag weer een prachtige foto gemaakt van ons door Linda Blumink dus vandaar dat de dames al op tijd bij de club verschenen. Vroeg in de kleren en er is weer een mooie foto geschoten (zie site)  Vandaag was het aan SKVW om bij ons op de Dulmer op bezoek te komen ook deze tegenstander was voor ons onbekend. Na het beroemde praatje, de haren vastmaken en het wc bezoek begonnen we weer gedreven aan de wedstrijd. We gingen vlammend van start en na 5 min. en alleen Daan voor de zou het al bijna 1 - 0 zijn, maar met toch een verdediger in haar nek ging de bal net naast. Na 10 min. was het Jennifer die haar eerste balcontact kreeg maar haar doel natuurlijk weer goed bewaakte. Tot nu toe zijn wij aan de betere hand. Na een kwartier gespeeld te hebben gaf Ashley een mooie bal van links , die Marije alleen maar mooi hoeft binnen te tikken. Dat betekend 1 - 0. Na een half uur gespeeld te hebben kregen we het toch even moeilijk voor eigen goal maar gelukkig weten we de bal weg te werken. De tegenstander weet het ons nu duidelijk lastig te maken in deze fase van de wedstrijd. In deze fase moest erook weer gewisseld worden dus Jennifer D. werd gewisseld voor Esther dus eens kijken of zij er misschien nog een kan binnen koppen. Ook de tweede bekende wissel kwam eraan het was Ashley die het veld vrij maakte voor Oona die haar positie overnam. Hopelijk kunnen we er nog 1 bijmaken voor de rust. Na goed tikwerk deze helft gaan we met een 1 - 0 voorsprong richting de kleedkamers. In de rust de wissel Suzanne komt op de linksback positie en neemt de rol van Christine waar.Met nog geen twee minuten gespeeld te hebben kon SKVW de stand gelijk brengen. De koppies weer omhoog en weer proberen om ons spel te gaan spelen want het moest zeker kunnen dat ook wij het doel zouden treffen. Ondertussen werd Alyssa nog gewisseld voor Carina. Wat zou het toch leuk zijn als zij er nog een kon maken op haar verjaardag. In deze helft kun je duidelijk zien dat SKVW feller is begonnen en dat ingezakt zijn. We zijn echt duidelijk verslapt en hier profiteerde de tegenstander goed van 1 - 2. En na een prachtige vrije trap door SKVW maken ze zelfs de 1 - 3. Nu is het echt gebeurd onderling weer wat frustraties uiten en de koppies gaan hangen. Tot overmaat van ramp werd er nog een tegenstander in de 16 neergelegd en de penalty was het gevolg. Deze weet Jennifer helaas niet te stoppen 1 - 4. Met nog een kwartier te spelen even een kleine drinkpauze vanwege het warme weer dit kwam op een goed moment zodat we even de koppies weer in dezelfde richting konden zetten. Ashley en Bente kwamen er weer in en hopelijk konden zij nog iets met hun snelheid teweeg brengen in de verdediging van SKVW. En ja we komen weer een puntje dichterbij door een mooie corner en wat geklooi voor het doel was het Conny die de 2 - 4 op het bord kon zetten. We zijn weer aan het terug vechten en de druk weer op de tegenstander te zetten maar helaas konden we er niet meer van maken zodat de uitslag op een 2 - 4 nederlaag en totaal niet nodig kwam te staan.