Bas Wielart (schot)

Mannen Zaterdag reserve, 4, 6e klasse AR

11 september 2010 14:30

Op een mooie, zonnige dag moest het 4e elftal thuis spelen tegen ZVV ’56 4. De doelstelling is duidelijk en vandaag kon er een eerste stap gezet worden.

De 1e helft was het Teuge dat voetbalde en creëerde een 8 tal uitstekende kansen. O.a. Bas W. en Roddy hadden goede mogelijkheden om de rust in te gaan met een comfortabele voorsprong, maar kregen de bal niet in de goal door o.a. de paal en de lat te raken.
ZVV kwam er twee maal zeer gevaarlijk uit, waar de lat nog in hun weg stond.

Na de thee zette ZVV meer druk op onze spelers en gingen een stuk korter op de man spelen. Hierdoor ontstond er wat minder ruimte dan in de 1e helft, maar toch was Teuge het eerste gedeelte van de 2e helft de betere ploeg. Er werden weer enkele kansen gecreëerd waardoor Bas W. een strafschop (1-0) en een fantastische lop (2-1) kon maken. Direct na de strafschop werd er een doelpunt van ZVV afgekeurd wegens buitenspel en werd de wedstrijd zeer “onvriendelijk” aan ZVV zijde. Een smet op deze mooie voetbaldag, met een eindstand van 2-2.

Kansen werden er genoeg gecreëerd, nu nog meer scoren! Dat kunnen we volgende week (18 september gaan proberen) uit tegen Orderbos 5, aanvang 14.30.