52'
... (schot)

D-Pupillen (najaar), D2, 3e klasse 21

17 september 2011 11:00

Zaterdag de tweede competitie wedstrijd tegen de D4 van Robur et Velocitas uit Apeldoorn.  Deze tegenstander had zijn eerste wedstrijd met 5-0 verloren, dus we dachten dat er wat te herstellen was van de nederlaag van vorige week. Er was gedurende week scherp getraind door ons. Er waren zelfs complimenten over de inzet en vooruitgang van de techniektrainers op woensdag  De coaches hadden geprobeerd om de spelers op scherp te zetten voor de wedstrijd, omdat we altijd eerst wakker moeten worden als we op het veld staan. Levay en Anko hadden een snipperweekend, daarom kwamen uit de E1 Matthijs en Aldwin ons versterken. We begonnen met volgende opstelling Rechtsback Stan, Emma en Julian in het centrum, Robert-jan keeper en linksback Justin. Rechtshalf Rens, midden midden GIovanni en linkshalf Max. Spitsen Maarten, Glenn en Sven. De scheidsrechter liet even op zich wachten, maar toen begon het gelijk........ Na 30 seconden stonden we al achter met 1-0; ongelofelijk. En weer liepen we achter de feiten aan. De 0-2 was een uitgespeelde kans, en de 0-3 viel weer ongelukkig door een eigen doelpunt uit een corner. Het werd ook nog 0-4 voor de rust. In de rust er weer op gehamerd dat het nu niet meer uitmaakt hoeveel het zou worden, maar weer geconcentreerd beginnen. En wat blijkt, als je maar met de goede mentaliteit de wedstijd ingaat komt het wel goed. De tweede helft was gelijk opgaand. De 0-5 viel nog wel voordat Giovanni de 1-5 mooi binnenschoot. Kansen over en weer en helaas viel de 1-6 aan het einde ook nog. We hebben op het het geluk ook niet mee. Uit het verleden seizoen is gebleken dat we meer dan voldoende scorend vermogen in de ploeg hebben, maar de ballen willen er gewoon niet in. Alleen al het feit dat er nog niemand uit de ploeg meer dan 1 doelpunt heeft gescoord zegt  daar wel iets over. Dan krijgen we ze ook nog wat makkelijk tegen. Voetballend heb ik toch ondanks de nederlagen echt wel goede dingen gezien. En ik weet zeker dat we technisch en tactisch niet onderdoen voor onze tegenstanders, we moeten alleen wat sterker en feller de duels aangaan zodat we die niet bijna allemaal verliezen. Volgende  week een nieuwe testcase, tegen de enige ploeg die twee keer gewonnen heeft Klarenbeek D1.