... (schot)

A-Junioren (najaar), A1, 3e klasse 07

17 september 2011 12:30

En wederom was er weer een week voorbij. En wat voor een week. Na eerst goed gefeest te hebben, werd er op de maandag alsmede op de woensdag scherp en vol overgave getraind. Het motto: goed getraind is zaterdag in de basis, begint zo zijn vruchten af te werpen.
Alleen bij het warmlopen, zag je al iets van ........ loomheid? Overschatting? En dat bleek ook tijdens de wedstrijd. Er werd in het begin nog wel goed gevoetbald, maar naar mate de tijd verstreek, gingen we steeds slordiger spelen en lange ballen hanteren. We lieten de tegenstander in het spel komen en vergaten, net als voorgaande weken, zelf te scoren. En ja, we vergaten even onze directe tegenstander en deze kon zo doorlopen en de 0-1 laten aantekenen. Vlak voor rust konden we gelukkig de stand weer rechtzetten en gingen we zodoende met 1-1 de kleedkamer in. Door de trainer werden wat wijzigingen doorgevoerd en konden we de wei weer in.
Met de wind in de rug gingen we er weer vol tegenaan en de kansen kwamen vanzelf weer. Dit resulteerde na bijna 10 minuten in een verdiende voorsprong, maar door wederom knullig balverlies en helaas weer niet snel genoeg schakelen, kwam de 2-2 op het bord. Over en weer kwamen er nog diverse goede kansen, maar deze werden niet verzilverd. Voor de neutrale toeschouwer wel een terechte uitslag, zelf denk ik dat de 3 punten eigenlijk in Teuge hadden moeten blijven.