17 september 2011 14:30

A. Schimmel

Teuge 4 verliest van Beekbergen 2: 2-3.

Het zat Teuge 4 niet mee zaterdagmiddag. Gerard Regterschot en Gert Klaasen kwamen hard in botsing met de hoofden waarna beiden naar het ziekenhuis moesten worden vervoerd om gehecht te worden. Gelukkig is de selectie van Teuge 4 tegenwoordig zo breed dat dit qua personele bezetting in ieder geval opgevangen kan worden.

Teuge en Beekbergen zijn beide voetballende ploegen. Beekbergen heeft een jonge ploeg met een paar leuke spelers er in. Voor de rust waren er vrijwel geen kansen te bewonderen. Wel kopte Bas Berenschot nog met een ferme knik op de lat, maar tot doelpunten kwam het niet voor de thee.

Na de rust zou dit veranderen. Net na rust kon de spits van Beekbergen alleen af op het Teugse doel na een verkeerde breedtepass van Harry. Ate liet maar weer eens zien een uitstekende keeper te zijn in één-tegen-één situaties en blokte het schot met zijn been. Daarna werd het op de rand van buitenspel 0-1. Niet veel later kon Bas Wielart de bal intikken na weifelend optreden van doelman van Beekbergen.

Een vrije trap op de rand 16 werd opgewaardeerd tot treffer door een fantastische knal in de verre winkelhaak: 1-2. Teuge liet zien dat het over karakter en veerkracht beschikt door de zwart-gelen terug te drukken. Beekbergen ging meer en meer overtredingen maken. Uit een van deze vrije trappen kon Bas W. de bal over de uitkomende doelman koppen: 2-2. De wedstrijd leek ook te eindigen in een terechte puntendeling. Maar dit bleek helaas niet waar. Vlak voor affluiten was er weer een verkeerde breedtepass van Harry waardoor dezelfde spits als net na rust weer alleen op Ate af kon gaan. Helaas voor Teuge schoot hij nu wel raak en ging Beekbergen met de 3 punten terug naar huis. Tijd om nog een keer terug te komen in de wedstrijd was er niet meer.......

Volgende week uit naar Wenum-Wiesel (WWNA 2). De wedstrijd begint om 14.30 uur.