0 - 4

Zelos VR1

Vrouwen Zaterdag (najaar), DA1, 4e klasse H

10 september 2011 14:30

Vandaag staat de eerste competitie wedstrijd op het programma en dat terwijl het dorpsfeest in volle gang is. De ervaring leert ons dat de uitslagen tijdens dit festijn atijd zeer goed zijn, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen vandaag! Een voor ons nieuwe tegenstanders, Zelos uit Zelhem, was deze middag welkom op ons mooie sportpark de Dulmer.
Het begin van de wedstrijd werd er vooral gevoetbald op de helft van Zelos  maar toch was de eerste grote kans voor de tegenstander. Daarna kregen ze kans na kans maar kon Jennifer haar goal schoon houden. Toch kon Zelos na een half uur spelen de score op een 0 - 1 zetten. 9 minuten voor de rust was het wederom Zelos die het net liet bollen en zo keken we op een 0 - 2 achterstand aan. Na de aftrap schakelden we gelijk om in een mooie aanval naar de goal, jammer genoeg mocht het voor ons niet zo wezen om voor rust de stand nog op  een 2 - 1 te zetten. Zelos had daarintegen meer geluk en konden de aanval die hierop volgde wel benutten en zo stonden we met de rust tegen een 0 - 3 achterstand aan te kijken. Na een peptalk van de begeleiding weer op naar het veld voor de 2e helft. De inzet was veel beter als in de eeste helft en er werd weer volop doorgegaan Het samenspel was duidelijk beter maar helaas lukte het niet zoals we graag zouden willen zien. De kanzen waren wederom weer voor Zelos en tot ongenoegen zagen we Jennifer H ook nog uitvallen door een ongelukkige misstap even daarvoor. Maar als een geluk bij een ongeluk hebben wij onze Marinte die toen het keepersshirt weereens aantrok en een paar keer zeer sterk uit haar goal kwam en zodoende de aanvallen van Zelos onderschepte. Toch was het in de slotfase weer Zelos die het doel trof. Eindstand 0 - 4