40'
60'

Vrouwen beker zaterdag poule, DA1, Groep 3 35

3 september 2011 10:00

Vandaag onze eerste bekerwedstrijd uit tegen CSV Apeldoorn. Om 08.45 vertrokken we met 14 dames richting het orderbos in Apeldoorn. Na het omkleden en de praatje van de trainersstaf begonnen we aan de warming-up onder leiding van Marijke Pas.
Rond 10.00 uur floot de scheids voor het begin van deze wedstrijd. Beide partijen begonnen fanatiek aan de wedstrijd wat resulteerde in onrustig voetbal met hoge ballen en weinig positie spel. Toch was het Alyssa die in de 5e minuut aan de bal kwam en zag dat de keepster van CSV wat ver voor haar goal stond en de bal vanaf zo'n 30 meter  over de keepster heen in het goal pegelde 0 - 1. Hierna legde CSV meer druk op ons en hadden zij ook de betere kansen maar Jennifer vocht voor alles wat ze waard was en rammelde een paar beste ballen weg. Toch kon CSV na 30 minuten de bal achter Jennifer krijgen waardoor de stand weer 1 -1 was. Kort na dit doelpunt moest er gewisseld worden Jennifer Drost kwam voor Ashley  en Esther kwam voor Bente. Iedereen moest hier weer even aan wennen en zo kon CSV in de 40e minuut de stand op 2 - 1 brengen. Met deze stand zochten we de kleedkamer op voor de rust. Na een peptalk en een verfrissend bakkie ranja gingen we weer vol goede moed verder aan de strijd. Oona kwam in de wedstrijd voor Suzanne en in de tweede helft konden wij meer druk zetten op CSV waardoor we een spannende tweede helft kregen.
Wederom was het Alyssa, die in de eerste helft de keepster van CSV het nakijken liet, ook de nieuwe keepster op precies dezelfde wijze versloeg en zo de 2 - 2 op het scorebord liet bijschrijven. Dit was tevens de eind uitslag en zo kunnen we terugkijken op een mooie wedstrijd.