... (schot)
52'

D-Pupillen beker poule, D2, Groep 16 1

27 augustus 2011 10:00

Afgelopen zaterdag de tweede wedstrijd uit de bekerpoule tegen Terwolde D1. Om nog een ronde verder te komen moesten we een goed resultaat halen. Er was gedurende week goed getraind, en ondanks dat Glenn afgelopen zondag moest afhaken met een gebroken arm, stond er nog voldoende scorend vermogen op het veld. Anko moest helaas ook nog afzeggen doordat hij griep had. Max was in de week ook al ziek geweest, en begon daardoor als wissel. We begonnen met de volgende opstelling, Robert-jan in de goal, rechtsback Julian, in het centrum Emma en Isa, en linksback Justin. Linker middenvelder Levay, midden Giovanni en rechts midden Stan. Linksbuiten Maarten, Spits Rens en rechtbuiten Sven. We begonnen gelijk goed en gedreven en kregen gelijk een goede kans. De tweede kans was gelijk raak, doordat Sven goed doorzetten en de bal langs de keeper schoot. 0-1. Het spel ging over en weer, totdat we wat ongelukkig een tegendoelpunt kregen. Een corner werd verkeerd geraakt, en kwam achter Robert-jan terecht. 1-1. Terwolde kwam daarna wat opzetten, maar iedere aanval werd gelijk beantwoord met een vlijmscherpe counter. Het bleef tot de rust 1-1. Tijdens de rust had iedereen er het volste vertrouwen in dat er een goed resultaat zou worden gehaald. Vlak na rust viel helaas de 2-1 en kort daarna de 3-1. Pas toen kwam de strijdlust uit de eerste helft terug, en het leek erop dat we weer terug zouden komen in de wedstrijd. We misten helaas dat laaste beetje geluk, en de scheidrechter en vlaggenist van terwolde zaten ook een aantal malen mis wat betreft buitenspel, waardoor een aantal goede kansen ons werden ontnomen. Tegen het einde van de wedstrijd werd het ook nog 4-1. Dit kwam mede door vermoeidheid, en dan blijkt dat na twee weken trainen en helaas maar een wissel de wedstrijd toch wel lang duurt. BIjkomend probleem is dat we nog een langdurig geblesseerde erbij hebben, Rens heeft na een duel zijn enkelbanden gescheurd, en kan 6 weken niet voetballen.
Ook na deze nederlaag hebben we voldoende goede dingen gezien die we moeten proberen een wedstrijd vast te houden, maar dat gaat nog wel komen. Het was zeker mooi om te zien dat iedereen voor elkaar wil werken, dat is een prima uitgangspunt om mee verder te gaan.
Aanstaande zaterdag is de laatste wedstijd uit de bekerpoule tegen Agovv D3, die ook bij ons in de reguliere competitie zitten. Er staat niets meer op het spel, zodat we de dingen de we samen hebben afgesproken, nog wat meer op het veld kunnen gaan oefenen.